JavaScript izgleda onemogočen v vašem brskalniku. Omogočen morate imeti JavaScript v vašem brskalniku, da uporabite funkcionalnost te spletne strani.
www.polarix.si | www.longyglass.si
V vaši košarici nimate nobenih elementov.
0 Pregled(i)
V času, ko sprehod skozi trgovine postaja vse bolj tvegan, hranilna vrednost tega, kar je v ponudbi kot industrijsko živilo, pa je vse manjša, je priprava domače ozimnice odlična naložba v zdravje in dobro počutje. Hkrati pa se vračajo časi, ko bo takšno znanje tudi temelj prehranske varnosti in razbremenitve hišnega proračuna.
• S pomočjo knjige boste odkrili
• Kako iz kozarca vložnin dobimo več, kot smo dali noter?
• Kaj lahko shranjujemo v presni obliki, kaj v fermentirani, kaj pa je najbolj primerno pasterizirati?
• V čem je skrivnost obstojnosti trajnih pest?
• Kaj vse lahko vložimo v obliki presnega pesta?
• Kaj vse lahko fermentiramo?
• Kako uporabiti čim manj ali nič sladkorja v sladkih shrankih?
• Kako konzerviramo s pomočjo začimb in eteričnih olj? Katera gostila so zdrava in kako jih pravilno uporabiti?
• Kaj lahko gre narobe?
• Kako razlikovati kvasovke od plesni?
• Kdaj so »pokvarjeni« shranki, še vedno uporabni in kdaj jih moramo zavreči?
• Kako se izogniti napakam, zaradi katerih se shranki pokvarijo?
Redna Cena: 37,90 €
Dostopnost: Na zalogi
Naroči se na revijo Misteriji in prihrani 10% redne cene.Po zakonu o enotni ceni knjig, 10% popust velja, če je knjiga starejša od 6 mesecev.
Avtorici: Sanja Lončar in Suzana Kranjec Založba: Jasno in glasno Obseg: 231 strani Format: 19 × 24,5 cm Vezava: mehka