BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Samooskrbna shramba 1 – Kako iz pridelanega dobiti največ

Hiter pregled

V času, ko sprehod skozi trgovine postaja vse bolj tvegan, hranilna vrednost tega, kar je v ponudbi kot industrijsko živilo, pa je vse manjša, je priprava domače ozimnice odlična naložba v zdravje in dobro počutje. Hkrati pa se vračajo časi, ko bo takšno znanje tudi temelj prehranske varnosti in razbremenitve hišnega proračuna.


• S pomočjo knjige boste odkrili


• Kako iz kozarca vložnin dobimo več, kot smo dali noter?


• Kaj lahko shranjujemo v presni obliki, kaj v fermentirani, kaj pa je najbolj primerno pasterizirati?


• V čem je skrivnost obstojnosti trajnih pest?


• Kaj vse lahko vložimo v obliki presnega pesta?


• Kaj vse lahko fermentiramo?


• Kako uporabiti čim manj ali nič sladkorja v sladkih shrankih?


• Kako konzerviramo s pomočjo začimb in eteričnih olj? Katera gostila so zdrava in kako jih pravilno uporabiti?


• Kaj lahko gre narobe?


• Kako razlikovati kvasovke od plesni?


• Kdaj so »pokvarjeni« shranki, še vedno uporabni in kdaj jih moramo zavreči?


• Kako se izogniti napakam, zaradi katerih se shranki pokvarijo?

Podrobnosti

Avtorici: Sanja Lončar in Suzana Kranjec
Založba: Jasno in glasno
Obseg: 231 strani
Format: 19 × 24,5 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje