BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Recite NE družbenim omrežjem

Hiter pregled

To je zbirka preprostih nasvetov, da boste lažje ostali pozitivno povezani in se izvili iz primeža družbenih omrežij, ki vas pehajo v tesnobo in depresijo.


Družbena omrežja so spremenila vse vidike našega življenja – od tega, kako fotografiramo in ostajamo v stiku z drugimi, do tega, kako govorimo o svojem duševnem zdravju in o njem razmišljamo.


Družbena omrežja vedo več o vas, kot si mislite. Vse, kar počnete na Facebooku, je shranjeno – od vsake prijave in vsake lokacije, s katere ste se pojavili, kdaj in s katere naprave ste to naredili, do vseh aplikacij, ki ste jih kdaj povezali s svojim Facebook računom, da ne omenjamo vseh datotek, nalepk in sporočil, ki ste jih kdajkoli poslali.


Prav zaradi Facebooka se lahko ljudje počutijo slabše. V študiji iz leta 2014 so udeleženci poročali o slabšem razpoloženju po dvajsetih minutah uporabe Facebooka.


In da bi se težavam, ki vam jih zavedno in nezavedno povzroča sedmina budnega časa, ki ga preživimo na družbenih omrežjih, kot so Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Pinterest, Tiktok …, izognili, je nastala knjižica nasvetov, ki vam pri tem pomagajo. Nasveti zadevajo samorefleksijo in pomoč pri drugačnem razmišljanju, duševno stanje … in pomoč pri občutkih osamljenosti in tesnobe. Mogoče bo knjižica s sto in več nasveti prišla prav komu, ki vam je drag.

Redna Cena: 6,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Chloe Ramsden

Prevedla: Nadja Horvat

Založila: Lingea

Format: 10,5 × 14,5 cm

Obseg: 128 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje