BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Škola ljekovitog posta i sirove prehrane

Hiter pregled


Ukrajinka Anna Jakuba se ni lotila postenja, da bi izgubila kak kilogram, marveč da bi po tistem, ko je zdrsnila z vrha družbenega življenja na dno, spet našla sebe. Uspelo ji je, uspele so, pod njenim vodstvom, njene prijateljice … In danes vodi šolo, v kateri se ljudje poučijo, kako in zakaj je mogoče brez hrane in pijače živeti dan, dva, tri … Vsi ne morejo v Ukrajino, mnogim pa je dosegljiva njena knjižica, v kateri pojasnjuje vse, kar je treba vedeti, narediti in pričakovati, da izpraznjeno telo opravi s telesno in duševno navlako.


Dandanes je mogoče od postenja, v katerega nas vodi Anna Jakuba, pričakovati ozdravitve brez zdravil in ponovno odlično zdravje, novo življenje, drugačen pogled na svet, vitalnost in ustvarjalno energijo.


Podrobnosti

Avtorica: Anna Jakuba
Prevedla: Sanja Veršić
Založil: Teledisk, Zagreb
Obseg: 118 strani
Format: 13,5 × 20 cm

Znano je, da je mogoče s postenjem izvrstno izboljšati zdravje v vseh pogledih. Ni več tako malo klinik, kjer tako pomagajo ljudem pri različnih težavah, nemalokrat tudi zato, da se človek lahko poglobi sam vase in morda odkrije tisto, kar mu ob obilici hrane in neprestano polnem črevesju ni dano, ker telo nikdar ne počiva in se ne znebi ne toksinov ne čudnih misli.

Ukrajinka Anna Jakuba se ni lotila postenja, da bi izgubila kak kilogram, marveč da bi po tistem, ko je zdrsnila z vrha družbenega življenja na dno, spet našla sebe. Uspelo ji je, uspele so, pod njenim vodstvom, njene prijateljice … In danes vodi šolo, v kateri se ljudje, ne le Ukrajinci, v njeno šolo prihajajo domala iz vse Evrope, pa tudi z drugih kontinentov, res da v večini ženske, poučijo, kako in zakaj je mogoče brez hrane in pijače živeti dan, dva, tri … Vsi ne morejo v Ukrajino, mnogim pa je dosegljiva njena knjižica, v kateri pojasnjuje vse, kar je treba vedeti, narediti in pričakovati, da izpraznjeno telo opravi s telesno in duševno navlako.

Takšno postenje seveda ni njen »izum«; znano je, da se je v puščavi štirideset dni postil Jezus Kristus, pa Buda, Mohamed, postil se je Pitagora, Hipokrat. Ona pa v knjižici daje napotke in pripoveduje svoje izkušnje. Saj ne le uči, še vedno se tudi posti.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Teledisk
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje