BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skrivno vedenje Rumija in Kabirja

Hiter pregled

Knjiga slovenske avtorice, branje zahteva kontemplativno naravnanost, osvetljuje miselni in mistični svet dveh velikanov vzhodne, islamske in indijske, duhovne tradicije: Rumija in Kabirja. Slikovito in na oseben način razkriva duhovno-mistični univerzum obeh velikanov ter nas tako počasi, a prepričljivo vpelje v najpomembnejše teme Rumijeve in Kabirjeve poezije in filozofije, kot so um, duša, ljubezen, hrepenenje, spoznanje, notranja glasba, združitev z bogom, čistost značaja, duhovni učitelj, resničnost in iluzija, življenje in smrt.

Redna Cena: 29,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorica: Viktorija Kos

Založilo: Društvo Razcvet zavesti

Format: 17 × 24 cm

Obseg: 330 strani

Vezava: trda

 

Rumi in Kabir poudarjata brezmejnost ljubezni, ki zajema ves svet, vsa živa bitja in predvsem vse ljudi. Nagovarjata nas, da je pravi in edini Bog le tisti, ki biva v naših srcih. Približamo se mu lahko le z iskreno ljubeznijo in človečnostjo, očiščeno vseh predsodkov in sovraštva.

Avtorica v knjigi predstavlja izbor njunih pesmi in izrekov; razvrstila jih je v nekaj njunih značilnih skupnih tem: narava človeškega uma, notranja vrednost, poslušanje božanske glasbe, odpiranje srca, opitost od božanske ljubezni. Od bralk in bralcev terja prefinjeno razumevanje njunih mestoma zapletenih in drznih prispodob.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje