BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Smrtonosna zdravila in organiziran kriminal

Hiter pregled

Ko boste brali to knjigo, vam bo zastala roka, s katero jemljete zdravila. Zdravnik jo je napisal na temelju spoznanj, kako je farmacevtska industrija z močjo svojega neizčrpnega bogastva spridila znanost in jo vpregla v voz svojih interesov, ki so pogosto zelo v nasprotju z interesi bolnikov, za katere naj bi delala.


Knjiga si zasluži veliko pozornost; njen avtor ima izjemne znanstvene in raziskovalne sposobnosti, integriteto, moralno držo in pogum. Delal je kot prodajni zastopnik in produktni vodja v farmacevtski industriji, bil je aktivni zdravnik, raziskovalec, velik ugled si je pridobil ob vodenju nordijskega oddelka organizacije Cochrane Collaboration.

Redna Cena: 29,50 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Peter C. Gotzsche

Prevedel: Andrej Poznič

Izdala: Založba Ciceron

Format: 13 × 20 cm

Obseg: 516 strani

Vezava: broširano

Avtor razkriva, kako industrija zdravil s profitnim modelom poslovanja in z mafijskimi prijemi spodkopava temeljne cilje javnega zdravstva. Seznam grehov je neskončen: nestrokovne in ponarejene klinične raziskave učinkovitosti in varnosti zdravil, podkupovanje javnih agencij, ki odločajo o prihodu zdravil na trg, podkupovanje zdravnikov, izmišljanje novih bolezni, kartelno dvigovanje cen, prikrivanje škodljivih, tudi usodnih stranskih učinkov zdravil …

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje