BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Snovi, proročanstva i misteriji

Hiter pregled


Vusamazuli Credo Mutwa, šaman plemena Zulu, je vodja kakih petsto tradicionalnih plemenskih zdravilcev. Iz čudno bolnega mladeniča, ki so ga učili, kako naj sam razvije umetnost zdravljenja, prerokovanja in diagnosticiranja bolezni, se je razvil v sangomo, šamana plemena Zulu.


V knjigi na sproščen, pogosto tudi zabaven način izpričuje ogromno znanje o afriškem narodnem blagu in stvarjenju sveta. Mitologija Zulujev je prepletena z naukom o zvezdah, srečamo se z zunajzemeljskim poreklom človeštva in z »ognjenimi obiskovalci« Zemlje, z vsemirskimi bitji, s katerimi, kot opisuje, se je večkrat srečal tudi sam.


Gotovo je zanimiva tudi njegova modra razlaga sanj, razlaga o pomenu družine, skupnih značilnostih vseh modrosti …


Redna Cena: 19,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Vusamazuli Credo Mutwa, šaman plemena Zulu
Prevod: Goran Ćaćić
Jezik: hrvaščina
Založba: Teledisk, Zagreb
Obseg: 260 strani
Format: 23 cm
Vezava: broširano

Za knjigo Snovi, proročanstva i misteriji (Sanje, prerokbe in misteriji) pravijo, da je zdravilo za dušo; avtor razlaga naše medsebojne odnose, na svoj način razkriva svet narave, povsem enostavno pripoveduje o stvareh, ki jih drugi označujejo za nadnaravne. Brez kakega strahu ali sprenevedanja. Njegova vizija je svet, združen v miru in harmoniji, onkraj kulturnih meja …

V knjigi se prežemajo angeli, nezemljani, plemenska zgodovina, pesem zvezd in še marsikaj, kar je doma na jugu Afrike, a ne gre zanemariti razkrivanja doslej skritih skrivnosti zdravilstva in duhovnih praks plemena Zulu ter paranormalnih moči tega naroda.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Teledisk
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje