BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Stik Stik

Stik

Hiter pregled

Med triletnim bivanjem v Afriki, v Gani, v zakonu z domorodcem šamanom, se je avtorici, ki je bila pred tem srečno poročena doma v Slovenj Gradcu, zgodilo marsikaj. V svet magije jo je uvedel njen afriški mož, šaman, član plemenske skupnosti, v kateri so obredi, rituali in magičnost del njihovega vsakdana.


»Nisem se samo oblekla v njihova oblačila, ampak sem tudi sprejemala njihovo kulturo, glasbo, okušala tipično hrano, se zlivala z njihovim načinom življenja, sprejemala drugačnost in se učila lekcij, ki so mi prihajale naproti,« je rekla ob izdaji svoje knjige Oblečena v kente. Potem je napisala in izdala drugo knjigo Slečena. Od teh dveh knjig pa se dokaj razlikuje njena tretja knjiga Stik.


»Dogodki, ki jih opisujem, so se v resnici zgodili meni in ljudem, ki so mi o njih pripovedovali,« pravi in opisuje, kako je bilo ob pogrebu in slovesu šamana. Tu je nekaj dni doživljala, za naše pojme, zelo čudne reči. Piše:


»Videla sem ga. Demona. Črnega gologlavega, z odprtino, kjer naj bi bila usta, iz katerih je kapljala sluz. Vame so bolščale majhne bele oči, nosu ni imel. Popačen obraz je pripadal brezobličnemu telesu, ki je izginilo v noč …«


In takih prizorov je na desetine. Resničnih …


Avtorica ima v Slovenj Gradcu salon MeriSol; vpogleduje v energijsko polje ljudi. In izdeluje energijski nakit BIS (Beauty, Intelligence, Sexy – torej lepota, inteligenca, seksapilnost), ki se nosi okoli bokov, da energijsko podpre žensko v odločitvah za spremembe v življenju.

Podrobnosti

Avtorica: Nataša Zupanc

Založila: avtorica

Obseg: 130 strani

Format: 16 × 22,5 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki

Magija za ljubezen, srečo, zdravje

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje