BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stopimo v zdravilno svetlobo družinske duše

Hiter pregledDvanajst navdihujočih resničnih slovenskih zgodb odstira postavitev družine za varen pogled vase in v svoje korenine. Strašne so lahko skrivnosti, ki jih čuvajo samomori, uboji, detomori, ki so jih storili člani naših družin oziroma njihovi in naši predniki.Redna Cena: 25,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorica: Maja Korošak
Založil: Boštjan Trtnik s.p.
Format: 15 × 22,5 cm
Obseg: 144 strani
Vezava: broširano

»Temne energije ne izginejo, temveč poniknejo v zemljo, ki napaja korenine našega drevesa. In mi ne vemo, zakaj nas je strah, zakaj se vedno znova zapletamo v čustvene drame, zakaj ne moremo izbrati drugačnih partnerjev in ne objeti otrok …« je uvodoma zapisala v knjigi Manca Košir.

Postavitev družine je ena najboljših metod za razklenitev družinskih vzorcev, ki se prenašajo s starih mater na matere, z matere na hčere, s hčera na njihove hčere in sinove, ali s pradedovih grozot na dedove otroke in od teh naprej na današnje strte ljudi.

Znanost ne more meriti in dokazati, zakaj postavitev družine deluje, a o njeni uspešnosti govorijo izkušnje, priča na stotine zgodb po vsem svetu.

Boštjan Trtnik, voditelj družinskih postavitev, sedaj postavlja družine individualno, pa pravi, da bi se nam lahko ob prebiranju knjige odprlo energijsko polje svetlobe, ki ga zaznavajo ljudje na postavitvah; morda nas bo že sámo branje knjige notranje čustveno osvobajalo in zdravilo.

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje