BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Učenja in vaje Quodoushke – Starodavna sporočila o spolnosti

Hiter pregled

Knjiga ponuja praktična navodila o spolnosti, intimnostih in odnosih ter uči, kako doseči višje ravni orgazma in spolnega zanosa. Temelji na starodavnih majevskih, olmeških in tolteških učenjih.


Avtorica pravi, da je zmedena iskala odgovore v zvezi s svojo seksualnostjo. Ko je spoznala starodavne nauke, so jo ti za vedno spremenili; postala je učenka, pozneje pa učiteljica quodoushke. Zdaj je priznana avtorica, govornica, svetovalka in strokovnjakinja za partnerske odnose. Ustanovila je izobraževalni center, ki ponuja tečaje o spolnih praksah in je napisala med drugimi tudi to knjigo.


Prakse, ki jih uči, uporabljajo zdravilno moč spolne združitve in orgazma, pomagajo oživiti monotona razmerja, zaceliti čustvene rane in negotovosti v zvezi s spolnostjo.


Opisuje fizične, energijske in spolne značilnosti vseh devetih tipov moške in ženske anatomije, pojasnjuje, kako jih prepoznamo in najbolje zadovoljimo. Navaja devet različnih izražanj orgazma ter vaje za večji in intenzivnejši spolni užitek. Razkriva, kako postanemo občutljivejši in ustvarjalnejši ljubimci.

Podrobnosti

Avtorica: Amara Charles

Prevedla: Severin Siter

Izdala: Založba Primus

Format: 16,5 × 23,5 cm

Obseg: 300 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje