BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ujetnica pragozda

Hiter pregled

Knjigo je napisala svetovna popotnica od malega. Raziskovalka različnih svetov.


Želja po spoznanjih življenja jo je popeljala v kraje, kjer se je srečala z Indijanci in kriminalcem, spoznavala je sporočila krščanstva in šamanizma. Sama je na sebi preizkušala svet drog in moč rastlin. Srečala je čarovnice in vsakdanje ljudi, ki pač niso bili vsakdanji po meri naše kulture. Njeno življenje je prepletala vsakdanjost s paranormalnim. Iskala je resnico in se kot iskalka resnice znašla na kolenih. In se je prenehala ubadati z misterijem življenja. In vse to popisala v knjigi, kakršne doslej še ni bilo na naših policah. V njej so sporočila, ki se dotaknejo vsakega bralca. Indijanec jo je podučil:


»Vsaka stvar v presežkih uničuje in vsaka stvar v presežkih zasužnji dušo človeka. Dajanje tistim, ki nimajo, je pogoj za ohranitev svobode duha. Vse v naravi teži k ravnovesju, torej se mora tudi človek naučiti ravnovesja med dajanjem in sprejemanjem. Dajanje iz ljubezni, ne da bi v zameno karkoli pričakovali, osvobaja …«.


Desetletje je živela in potovala po svetu ter se učila pri gurujih, šamanih, v puščavi, gorah in pragozdu …


In danes živi v Ljubljani. Je kambo praktikantka, ICF Coach, kulturologinja, facilitatorka dihalnih tehnik in holističnega zdravljenja. Pomaga pri aktiviranju lastnih sposobnosti samozdravljenja. Ustvarja varen prostor, kjer se lahko manifestira mentalno, čustveno in fizično zdravje.

Podrobnosti

Avtorica: Katja Brvar

Založila: Katja Brvar (www.izveniluzije.com)

Obseg: 246 strani

Format: 15,5 × 23 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki

Bitja in entitete obstajajo!

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje