BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Umirjenost je ključ

Hiter pregled

Odklenite zmožnosti in mir, ki ga imate v sebi. Pri tem vam pomaga ta knjiga, ki opisuje, kako so to storili drugi: veliki voditelji, misleci, umetniki, športniki in vizionarji, ki so imeli skupno lastnost. Sposobnost umirjenosti.


Včasih umirjenost cinično zamenjujejo z lenobnostjo in neodločnostjo, a nam umirjenost omogoča doseči višje cilje. Z njo uravnavamo razpoloženje, z njo se lahko izognemo različnim motnjam in pridemo do globljih notranjih spoznanj. Omogoča nam doseči srečo in narediti prave reči v pravem trenutku. Knjiga nam sporoča, kako jo je mogoče doseči in nam razgrinja, kako so mnoge znane osebnosti izkoristile njeno moč: Winston Churchill je svoje burno javno življenje uravnovešal z zidarjenjem in polaganjem opek, Ana Frank je grozote vojne prenašala tako, da je zapisovala impresije o svoji ljubezni do narave.


Umirjenost je ključ, ki nam omogoča jasno razmišljanje, videnje širše slike, sprejemanje težkih odločitev, obvladovanje čustev, prepoznavanje pravih ciljev, urejanje napetih situacij, vzdrževanje odnosov, gradnjo dobrih navad, produktivnost, dobro telesno pripravljenost, občutenje izpolnjenosti in trenutke smeha in radosti.

Redna Cena: 22,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Ryan Holiday

Prevod: Niki Neubauer

Založba: Umco

Obseg: 295 strani

Format: 15 × 21 cm

Vezava: mehka z zavihki

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje