BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Denar in zakon privlačnosti

Hiter pregled

Avtorja nam odkrivata, da je naše življenje vedno lahko še boljše ne glede na to, kako dobro se že počutimo. In da sta možnost in moč za izboljšanje v naših rokah. Predstavljata nam praktična filozofska orodja, ki nam z dosledno uporabo omogočajo bogato, srečno in zdravo življenje, ki je naša prirojena pravica.


Knjiga nas prepriča, da za srečo in bogastvo ni nujno, da se rodimo v družino, ki že ve, kako služiti denar, ni nam treba dobivati dobrih ocen v šoli ali poznati pravih ljudi, živeti v pravi državi, biti prave velikosti, barve spola, vere … Naučiti pa se moramo nekaj preprostih načel in jih dosledno uporabljati v vsakdanjem življenju.

Podrobnosti

Avtorja: Esther in Jerry Hicks

Prevedla: Nataša Martinčič

Založba: Primus

Obseg: 230 strani

Format: 14 × 22 cm

Vezava: mehka

Knjiga je razdeljena na šest delov. V prvem nas pouči, kako si izboljšamo počutje in kaj naj počenjamo, da bo vse okrog nas bolj pozitivno. Drugi del nas podrobno pouči, kako privlačiti denar in uresničiti obilje; v kar sedemindvajsetih nasvetih nam odkrije, kako lahko obogatimo oziroma si priskrbimo več denarja in ugodja, kot ga že imamo. Ker brez zdravja v življenju ni prave sreče in blagostanja, je eno poglavje namenjeno ohranjanju telesnega zdravja, temu pa je dodano drugo poglavje, ki nosi naslov Pogledi na zdravje, težo in um. Knjigo zaključujejo spoznanja, kako je kariera lahko dobičkonosen vir zadovoljstva.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še