BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kdo je tu nor?

Hiter pregled

Na delovnih mestih se dogaja marsikaj. Tudi zelo motečega. Za tiste, ki to vse težje prenašajo, pa naj gre za arogantnega, pretirano zahtevnega šefa ali za zabušantske in nesposobne, zahrbtne in goljufive sodelavce, je dr. Albert Bernstein, klinični psiholog, ki že trideset let piše knjige in svetuje podjetjem in posameznikom, spisal knjigo, ki je pravzaprav skupek navodil, kako naj se soočimo z nočnimi morami v poslovnem okolju.

Redna Cena: 24,60 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: dr. Albert J. Bernstein
Prevedla: Irena Pan
Založila: Založba Chiara
Obseg: 300 strani
Format:15 × 23 cm
Vezava: broširano

Knjiga pojasnjuje nenapisana pravila poslovnega sveta, ki odločajo o našem preživetju. Svetuje, kako naj premagamo strahove in kako naj napredujemo. Opisuje, kdaj podjetje drvi v propad in kdaj je skrajni čas, da zamenjamo službo. Ob vsem tem in še mnogoterih dogajanjih v podjetjih razlaga praktične rešitve, ki so začinjene z avtorjevim značilnim humorjem; da nas pripravi, da se v še tako brezupni situaciji nasmejemo tudi sami sebi.

Knjiga ima kar stoeno poglavje. Velika preglednost tem, s katerimi se ubada avtor, vam pomaga odgovoriti na domala vsa vprašanja. Denimo: Kaj naj storimo, ko izgubimo službo, Strupeno opravljanje, Kako se odzovemo na slabo letno oceno dela, Ostati ali oditi, Službena zabava, Zahteva za povišanje plače …

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Založba Chiara
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje