BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Novo

Moč dihanja

Hiter pregled

Knjiga je celodnevni vodnik za preobrazbo življenja z zavestnim dihanjem. Odkriva ključ za dvig energije, obvladovanje stresa, okrepitev zdravja in izboljšanje spanca ter nam omogoča, da živimo in ljubimo polno. Nudi jasne in preizkušene dihalne tehnike; odkriva moč vsakega vdiha in izdiha od trenutka, ko se zbudimo, do trenutka, ko ležemo spat. Odkriva skrivnost, kako lahko dihanje oblikuje naš vsakdan in prinese spremembe, ki se nam včasih zdijo nemogoče. Skratka, to je ilustriran priročnik za izboljšanje kakovosti življenja.


Avtor globoko pozna temo, zato je knjigo napisal zelo jasno, kar omogoča razumevanje praktičnih poglavij s konkretnimi vajami za dihanje, ki jih lahko vključimo v svoj vsakdan in tako dosežemo spremembe v življenju brez kakih večjih naporov.


Mojstrstvo na področju dihanja ni takojšnje; zahteva čas, doslednost in vključevanje v vsakdanje življenje. Knjigo odlikuje nazorna predstavitev različnih zanimivih in lahko uporabnih dihalnih vaj, ki jih lahko izvajamo kjerkoli in kadarkoli. Vaje brez težav vključimo v vsakodnevno rutino med jutranjim tuširanjem, vožnjo v službo ali čakanjem v vrsti … Vsako vajo spremljajo podrobni napotki za izvedbo in pričakovane koristi, kar nam omogoča, da tehnike vaj prilagodimo svojim potrebam in ritmu življenja.

Podrobnosti

Avtor: Janez Hudovernik

Založba: Pro Acta

Format:16,5 × 23,5 cm

Obseg: 240 strani

Vezava: trda

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje