BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Naravnik 2021

Hiter pregled

Naravnik 2021 je astrološki in duhovni priročnik za vsak dan v letu. Zasnovan je kot priročnik za uporabo naravnih priložnosti v poslovanju, prehrani, negi telesa, bivališču in okolju in tudi kot orodje za višanje ravni duhovne prebujenosti in višanje zavesti.


Vključuje tudi podatke o luninih menah, mrkih, sončevih in zemljinih dvanajstinah, retrogradnem gibanju planetov in nekaterih drugih, za vsakdanje življenje pomembnih astroloških in astronomskih informacijah.


Uporaben je tudi kot prva pomoč v duševni stiski in stresu, saj vsebuje vsakodnevne avtorjeve spodbude (Duhovna prebujevalnica), ki služijo povečanju prisebnosti.


Idealni priročnik je darilo za kogarkoli, saj s podaritvijo izkažete, da vam ni vseeno za uspešnost, prijetnost, trajanje, zdravje, srečo sebe, obdarjenke, obdarjenca.


Uporaben je v pisarni, doma, na potovanju, kjerkoli. Dimenzije so večje kot lansko leto, kar omogoča boljšo preglednost priročnika in tudi več prostora za dodatno pisanje.


Spiralna vezava omogoča lažje listanje po straneh, hkrati pa zlahka ostanete na strani, kjer ste končali z branjem. Na datumskih straneh se zvrstita dva dneva na eni strani, kar prinaša boljšo preglednost, načrtovanje, organizacijo, pregled časa.

Podrobnosti

Avtor: Rudi Klarič

Izdajatelj: Cultura Europaea

Obseg: 226 strani

Format: 21 × 30 cm

Vezava: spiralna

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje