BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pametnejši, hitrejši, boljši

Hiter pregled

Na svetu so bolj uspešni in manj uspešni posamezniki, bolj in manj uspešna podjetja, klubi … Vedno gre za ljudi. V čem je skrivnost pri delu in v vsakdanjem življenju? Kaj naj vemo, mislimo, počnemo, da bomo uspešni, zelo uspešni?

Redna Cena: 24,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Charles Duhigg
Prevedel: Sandi Kodrič
Izdal: Umco
Obseg: 408 strani
Format: 14,5 × 21 cm
Vezava: broširano

Knjiga je nekak priročnik, napisan na osnovi zelo številnih spoznanj avtorja Charlesa Duhigga, znanega že po knjigi Moč navade; je zbirka spretno izpisanih zgodb posameznikov, podjetij in drugih institucij, ki se opira na znanstvena dognanja, psihologijo, vedenjsko ekonomijo in ekonomijo. Knjiga je zasnovana na poglobljenih pogovorih, ki jih je imel avtor z vidno uspešnimi nevrologi, psihologi, piloti, generali, direktorji, filmskimi ustvarjalci, igralci pokra, kognitivnimi znanstveniki … Vsi ti so mu pripovedovali o svoji uspešnosti in avtor je opredelil, kako učinkovitost »deluje«; prikazuje nam popolnejši in bolj človeški način razmišljanja, kako in kdaj se dejansko zgodi učinkovitost.

Naslovi poglavij napovedujejo, na katerih področjih nam odkrije nova obzorja: Motiviranost, Ekipe, Fokus, Postavljanje ciljev, Vodenje drugih, Odločanje, Inovativnost, Absorbiranje podatkov.

Knjiga ima imensko in stvarno kazalo.

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Umco
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje