BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Resnično čarodejstvo - kako uresničimo to, kar je navidez nemogoče

Hiter pregled

Bi si ustvarili čudež? Bi ali ne? Knjiga Resnično čarodejstvo, ki jo je ustvaril dr. Wayne Dyer – ki je bralcem tudi pri nas že znan po knjigah Dragulj je v tebi, Življenje kot igra in Verjemite in videli boste – in nosi podnaslov »Kako uresničimo to, kar je navidez nemogoče«, nas nauči, kako čudeže ustvarimo v svojem lastnem življenju. V nas vseh je nepredstavljiva moč, s katero lahko v vsakem trenutku ustvarimo čudežno življenje; življenje, ki osreči in je v soglasju z našimi najglobljimi željami in potrebami.

Podrobnosti

Avtor: Dr. Wayne W. Dyer
Prevedla: Jana Cedilnik
Založba: Ganeš
Obseg: 246 strani
Format: 16,5 × 21,5 cm
Vezava: broširano

S pomočjo edinstvenih smernic se boste lahko povezali s svojo notranjo močjo, z vsem, kar je resnično dobro, lepo in bistveno. Tako boste vsakodnevno ustvarjali vrhunska doživetja, iz pomanjkanja prehajali v radost in obilje, uresničevali svoje sanje ter vse, kar ste doslej imeli za nemogoče, preobrazili v eno najbolj osrečujočih resnic: je mogoče.

To zelo osebno knjigo je avtor napisal z enim samim namenom: da nam pokaže, kako naj obudimo, ustvarimo tisto, kar se nam je doslej zdelo nemogoče. Boljšega branja za sebe si ne morete privoščiti.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Založba Ganeš
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje