BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Požgani možgani

Hiter pregled

Bi radi na stara leta ohranili zdrave možgane in zadržali prvovrstne intelektualne sposobnosti? Ne bi bili mentalni invalid in prevalili skrb za vaše življenje na vaše bližnje? Takoj vzemite v roke to knjigo; odkrili boste resnico o žitih, ogljikovih hidratih in sladkorju – tihih ubijalcih vaših možganov.


Knjiga dokazuje, da ima prehrana na zdravje naših možganov močan vpliv, tako dober kot slab; vse pa je podkrepljeno z najnovejšimi znanstvenimi dognanji.

Podrobnosti

Avtor: David Perlmutter
Prevedel: Branko Gradišnik
Založba: UMco
Obseg: 380 strani
Format: 15 × 21 cm

»Nobenega dvoma ni o tem, da je vpeljava pšeničnega zrnja v človeško prehrano eden največjih in najbolj daljnosežnih dogodkov, ki pelje v dokončni zaton možganskega zdravja v moderni družbi,« je zapisal v svoji knjigi nevrolog in strokovnjak za prehrano David Perlmutter.

Ogljikovi hidrati, še posebno tisti, ki vsebujejo veliko glutena in sladkorja, zvišujejo možnost razvoja možganskih bolezni, vse od demence, depresije, kroničnih glavobolov in hujših oblik, kot sta Parkinsonova in Alzheimerjeva bolezen.

V enajstih poglavjih ne boste našli le obtoževanja strupene hrane, marveč tudi rešitve, med drugim štiritedenski akcijski program ter jedilnike in recepte, da se v glavi razsvetli.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Umco
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje