BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Kraljestvo starih Slovenov Kraljestvo starih Slovenov

Kraljestvo starih Slovenov II

Hiter pregled

Vatikan je to knjigo dve leti po izidu prepovedal in jo uvrstil v svoj spisek prepovedanih knjig. Ker preveč natančno in jasno dokazuje prevlado starih Slavenov, potomcev prvih ljudi, vse od bronaste dobe naprej. Jasno pa tudi pove, da so, ko so v drugi polovici prvega tisočletja stari Sloveni zasedli naše kraje, tamkajšnji domačini govorili en in isti staroslovenski jezik.


Knjiga je dokaz o neveljavnosti, lažnosti in zmotnosti zahodnoevropske, s tem pa tudi slovenske uradne zgodovine, ki se pokorno drži za krilo pangermanske dogme.


Vsa staroslovenska ljudstva so govorila en sam samcat jezik. In prav to je kronski dokaz, da vsa izvirajo iz istega rodu, in to Jafetovega, najstarejšega Noetovega sina.


Mljetski opat s knjigo dokazuje, da so bili naši poganski staroslovenski predniki pred vzponom grško-rimske civilizacije nesporni vladarji celotnega znanega sveta, predvsem Evrope, Male Azije in Severne Afrike. Pozneje so prav oni uničili rimsko cesarstvo ter nato več kot pol tisočletja ropali in plenili po vsem svetu in ustanavljali številna kraljestva – nekatera med njimi obstajajo še danes kot narodne države: Rusija, Poljska, Češka …


Iz knjige je razvidno, da je tujim vladarjem uspelo slovenska ljudstva ukrotiti šele s spreobrnitvijo v krščanstvo.

Podrobnosti

Avtor: Mauro Orbini

Prevod in priredba: Peter Amalietti

Založba: Amalietti & Amalietti

Obseg: 250 strani

Format: 16 × 23 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje