BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Posoški staroverci in njihovi algoritmi

Hiter pregled

Knjiga je, kot pravi njen avtor, živa. Ima osredotočeno informacijsko polje. Njena živost izhaja iz informacij, ki jih vsebuje. Simbol na naslovnici je zaščitnik sporočil, ki jih vsebuje knjiga. Dimenzije njenih stranic so 200,8 × 159,4 mm, v resonančnem razmerju a : b = ∛2. Ima 296 strani, v njej je sto slik. Namenjena je vsem, ki so ponosni na naše prednike in njihova dognanja.


Zanimivo je vedenje, da se v slovenski kulturni dediščini že šest tisoč let ohranja znanje, kako naj se ljudje zavarujejo pred škodljivimi vplivi magnetnih neviht. V Posočju se je ohranilo kot ljudsko izročilo. To je znanje o tročanih, naravnih sistemih, ki jih je mogoče postaviti iz navadnih skal. Tročani niso človeški izum, so lastnost narave, njen algoritem, naši predniki so ga le uspeli prebrati in razumeti njegovo delovanje. Na območju Slovenije je toliko delujočih naravnih sistemov, ki so bili zgrajeni že pred tisočletji, da vseh niti ne bo mogoče raziskati.


Knjigo je avtor zasnoval kot učbenik in bi bila knjiga študijsko gradivo za tiste, ki jih bo to področje kdaj zanimalo. V sklepnem delu knjige je tudi poglavje o merjenju informacijskega polja z radiestezijsko metodo.

Podrobnosti

Avtor: Franc Šturm
Založba: Razskave biopolja Franc Šturm s.p.
Obseg: 296 strani
Format: 20,5 × 16,5 cm
Vezava: trda

V temeljno zgradbo narave so vgrajeni algoritmi, ki ohranjajo življenje. Če to ne bi bilo res, danes te knjige ne bi brali. Narava je zasnovana tako, da reciklira kaos in ga spreminja v red. Ko se podre drevo, se spremeni v humus, ki je hrana drugim rastlinam, tudi odpadki se sčasoma razgradijo, celo radioaktivno sevanje narava očisti hitreje, kot smo pričakovali, to dobro vidimo pri obnovi območja po eksploziji jedrske elektrarne v Černobilu. Nič novega, bi lahko rekli, vse to smo že vedeli, vedeli so tudi naši predniki, zato so v številnih kulturah naravo imenovali velika mati.

Vendar narava ima tudi svoje pasti, številne poznamo, druge pa bomo še spoznali. Ljudje se moramo prilagoditi njenim močem, sicer nas narava poškoduje. Največja naravna moč, ki lahko poškoduje človeka, so magnetne nevihte, ki prihajajo s Sonca. Ko magnetna nevihta doseže Zemljo, imajo ljudje s šibkim srcem zdravstvene težave. V hujših primerih jih lahko prizadene tudi infarkt.

V slovenski kulturni dediščini se je skozi tisočletja ohranjalo znanje, kako naj se ljudje zavarujejo pred škodljivimi vplivi magnetnih neviht. To znanje je staro že šest tisoč let. V Posočju se je ohranilo kot ljudsko izročilo. To je znanje o tročanih, naravnih sistemih, ki jih je mogoče postaviti iz navadnih skal. Tročani niso človeški izum, so lastnost narave, njen algoritem, naši predniki so ga le uspeli prebrati in razumeti njegovo delovanje.

Ddr. Rudi Čop, znanstvenik in strokovnjak za geomagnetna polja, je na območju delovanja tročana meril lokalno magnetno polje v trenutku, ko so tisto lokacijo zadele magnetne nevihte. Meritve z magnetometrom, torej s fizikalnim pripomočkom, so pokazale, da je biopolje tročana razbilo moč magnetne nevihte do tolikšne mere, da nevihta ni bila več škodljiva za ljudi. To je veliko odkritje, na katerega smo lahko vsi ponosni.

Naše raziskave so pokazale, da je na območju Slovenije toliko delujočih naravnih sistemov, ki so bili zgrajeni že pred tisočletji, da vseh niti ne bo mogoče raziskati.

Ko smo primerjali lastnosti biopolja in magnetnega polja, smo ugotovili, da so lastnosti obeh naravnih pojavov identične. To nas usmerja k misli, da gre v obeh primerih za isti pojav, le odločiti se bomo morali, kako ga poimenovati. Vse kaže, da je biopolje v resnici le magnetno polje, vendar bomo v tej knjigi ostali pri izrazu biopolje, saj fizikalna znanost še ni toliko razvita, da bi lahko z magnetometrom izmerila vse lastnosti, ki jih lahko radiestezijsko izmerimo v biopolju oziroma informacijskem polju.

Informacijsko polje je biopolje z množico informacij, ki jih v tem trenutku lahko merimo le z radiestezijsko metodo. Najkrajša definicija biopolja bi bila: Biopolje je območje življenja. Povsod je, kjer je življenje. Enako lahko definiramo tudi magnetno polje. Če Zemlja ne bi imela magnetnega polja, na njej ne bi bilo življenja.

O biopolju in magnetnem polju vemo že veliko, vendar še vedno zelo malo. Gre za strukturo, ki je povezana z življenjem, življenje pa vsebuje intelekt in zavest. Ko bomo v raziskave magnetnega polja zajeli še ti postavki, bomo vse spoznavali hitreje. Če pa bomo magnetno polje še naprej pojmovali le kot fizikalni pojav, bomo zašli v slepo ulico.

Ko boste knjigo brali, si lahko povsod, kjer govorim o biopolju ali o informacijskem polju, predstavljate magnetno polje, čeprav bom magnetno polje omenil samo v tem poglavju.

Knjiga se začne s teoretičnim pristopom k algoritmom narave. Morda bo ta del nekoliko dolgočasen, vendar brez poprejšnje teoretične razlage ne bi mogli razumeti treh naravnih sistemov, ki jih pozneje opisujem. V naši deželi je naravnih sistemov veliko, zato je bilo najbolj udobno opisati kar prve tri, ki so razvrščeni okrog hiše, v kateri živim, saj po enakih načelih delujejo tudi vsi drugi.

Knjigo sem zasnoval bolj kot učbenik, da bi bilo vse, kar smo spoznali, tudi zapisano, in bi bila knjiga študijsko gradivo za tiste, ki jih bo to področje kdaj zanimalo. Ko govorimo o naravnih pojavih, se zmeraj zastavlja vprašanje, kako vse to izmeriti, zato je v sklepnem delu knjige tudi poglavje o merjenju informacijskega polja z radiestezijsko metodo.

To marsikomu ne bo všeč, še zlasti strokovnjakom ne, ki so navajeni vse meriti s fizikalnimi pripomočki, če pa česa z obstoječimi pripomočki ne morejo izmeriti, razglasijo, da ne obstaja. Tudi temperature vode nismo mogli izmeriti dokler Celzij ni izdelal termometra, vendar je voda že pred tem imela svojo toploto. Ker danes še nimamo neke druge bolj primerne fizikalne metode, sem dodal še poglavje o radiestezijski metodi.

In ne nazadnje, s pomočjo naravnih sistemov, ki so jih poznali naši predniki, lahko očistimo entropijo, ki jo v biopolju sproža sodobna tehnologija, na primer bazne postaje 4G in 5G. V knjigi sem skušal vse kar najbolj nazorno razložiti, čeprav to ni bilo lahko, saj je težje razložiti, kako tročan reciklira entropijo, kot pa, kako lahko tročan razprši sunke v magnetnem polju. Za razvoj naše kulture vsekakor potrebujemo tehnologijo, vendar jo moramo uporabiti tako, da nam bo samo koristila in ne škodila. Rešitve, kako to narediti, pa smo našli v našem ljudskem izročilu. Knjiga je namenjena vsem, ki so ponosni na naše prednike in njihova dognanja.

Knjiga ima osredotočeno informacijsko polje, je živa, njena živost izhaja iz informacij, ki jih vsebuje. Simbol na naslovnici je zaščitnik sporočil, ki jih vsebuje knjiga. Dimenzije njenih stranic so 200,8 × 159,4 mm, v resonančnem razmerju a : b = ∛2. Ima 296 strani, v njej je 100 slik.

Franc Šturm

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje