BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Živa fizika – zakoni narave kot življenjske metafore

Hiter pregled

V knjigi je opisanih 52 analogij med fiziko in življenjem, ki so optimizirane za transformacijski potencial življenja. Uporablja se tako za samorazvoj kot za delo z drugimi.


Avtor knjige dr. Zdeslav Hrepić ali »Dr. Z« je profesor fizike, raziskovalec izobraževalne metodologije in strokovno usposobljen trener za osebno rast in razvoj potenciala (ang. life coach), ki je doktoriral v ZDA ter poučeval na Fort Hays State University in na Columbus State University, oboje v Kansasu. V dvajsetih letih poučevanja fizike v Ameriki je ustvaril uporaben, sodoben in neskončno zanimiv način, da s fiziko razloži čisto vse, kar se dogaja s človekom – saj vse temelji na naravnih zakonih.


Še tako zakrknjeni sovražniki naravoslovja ali pa številni, ki mislijo, da res niso nadarjeni zanj, lahko dojamejo, da je v resnici fizika dobesedno in organsko del naših življenj.


V knjigi so preproste in razumljive razlage fizikalnih zakonov in principov, bogate ilustracije in fotografije za vizualno razlago vsake metafore, navdihujoči citati življenjskih trenerjev in znanstvenikov o vseh temah, spodbudna vprašanja za preoblikovanje zastarelih perspektiv in sprejemanje novih odločitev in še marsikaj drugega.

Podrobnosti

Avtor: dr. Zdeslav Hrepić

Prevedla: Lilijana Reljič

Založba: Chiara

Format: 15 × 21 cm

Obseg: 220 strani

Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje