BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Kupujem zlato (e-knjiga)

Hiter pregled

Najboljši čas za naložbo dela premoženja v zlato je bil leta 2001, drugi najboljši čas za nakup zlata pa je sedaj. Zlato je že pet tisoč let trdna mednarodna valuta. Po izračunu, ki temelji na strokovnih izsledkih, naj bi cena za unčo zlata leta 2021 dosegla deset tisoč dolarjev, to je več kot sedemkrat več kot danes, ko stane okrog 1300 dolarjev.

Podrobnosti

Avtorja: Gary Christenson in Jürgen Müller
Prevod: Jakob Rado Vouk
Založba: ARA založba
Obseg: 180 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Kako in zakaj se bo vse to zgodilo, v knjigi opisuje ameriški izvedenec za žlahtne kovine Gary Christenson, ki je na podlagi temeljite raziskave razvil empirični model za določanje cene zlatu, ki omogoča napovedovanje gibanja cene zlata do leta 2021 in še dlje. Z njim je knjigo napisal nemški poznavalec investiranja v zlato in publicist dr. Jürgen Müller, ki je bil nad njegovo knjigo Zlato kot vrednost in cena zlata od leta 1971 do 2021 tako navdušen, da se je z Američanom takoj dogovoril za nemško (evropsko) priredbo knjige, ki je izšla poleti 2016 v Nemčiji, zdaj pa jo imate v rokah v slovenskem prevodu.

Avtorja ne svetujeta nakupa zlata samo zaradi možnih velikih dobičkov. Zelo jasno pokažeta, da si s plemenitimi kovinami lahko zanesljivo zavarujemo svoje premoženje. Mi pa smo storili še korak dlje; naš sodelavec Gvido (031/732 962) vam svetuje, kako to razumno storimo v Sloveniji tudi kadar nimamo veliko denarja.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še