BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Magnezijevo olje

Hiter pregled

Magnezijevo olje je stoodstotno čisti naravni magnezijev klorid v tekoči obliki z izjemno transdermalno (čezkožno) absorpcijo.


Odkar se ljudje zavedajo, da brez magnezija vitamin D ne deluje, magnezijev klorid uporablja vse več ljudi.


Deset mililitrov tekočine vsebuje kakih 1100 miligramov elementarnega magnezija ter vrsto drugih pomembnih naravnih mineralov v sledeh, ki vstopijo v telo skozi kožo; torej nima odvajalnega učinka, marveč telesu zagotavlja življenjsko pomemben element.

Redna Cena: 25,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Pomanjkanje magnezija, ki je v moderni prehrani zelo pogosto, lahko negativno vpliva na zdravje srca, raven sladkorja in krvni tlak, pa tudi na naše mišičevje in živčevje.

Magnezijev klorid se skozi kožo vsrkava v telo zelo hitro.

Po izsledkih naj bi terapija pomagala zoper visok krvni tlak, izkazal naj bi se pri sindromu nemirnih nog, preprečevanju možganske kapi in okrevanju po njej, odpravljal nespečnost, krepil zdravje srca, izboljševal splošno proizvodnjo energije (ATP), ohranjal spominske zmožnosti idr.

Magnezij je tudi ključen pri odvajanju strupov in težkih kovin iz telesa, pomaga pri izgradnji kosti in tvorbi beljakovin.

Razprševanje »olja« po zgubani koži naj bi to sčasoma zgladilo, pomirjalo naj bi živčni sistem, pomagalo pri sladkorni bolezni, tako da krepi izločanje inzulina in izboljšuje presnovo sladkorja.

Dodatne informacije

Članki

Magnezij pod pazduho
Odrinjen, a povsem nepogrešljiv

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje