BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Naravna imunost

Hiter pregled

Krepimo naravno imunost - z zavestnim dihanjem, gibanjem in držo, ter pozitivno naravnanostjo


Vodi: Taja Vetrovec, iur., reiki in pogovorna terapevtka, učiteljica joge


Kje: Ljubljana-Polje, Zadobrovška 88 - klubski prostori revije Misteriji - Munay center


Kdaj: sreda, 14. september 2022 ob 18.00 uri


Vstopnina: 14 EUR


Prijavite se: s prijavnico na tej strani najkasneje do petka 9. Septembra 2022

Redna Cena: 0,00 €

Dostopnost: Na zalogi

Izpolni prijavnico

Podrobnosti

Skozi jogo in druge tradicionalne vede o življenju se spomnimo na našo celost. Spoznamo, kako pomembno je, da negujemo, hranimo in skrbimo za vse dele sebe - telo, um in dušo. Le tako poskrbimo za usklajeno delovanje vseh naravnih sistemov v telesu vključno z imunskim sistemom, ki samodejno sproži vse aktivnosti za zaščito naravnega reda v organizmu. Življenjski stebri, s katerimi vzdržujemo naravni red v telesu, ki nam je bil položen v zibko so živa hrana, polni dih, pravilno gibanje in drža telesa ter pozitivna miselna naravnanost. Poseben poudarek pri vseh programih v Munay sprostilnici je na vodenem globinskem sproščanju in na vadbi načinov umirjanja uma, zato, da, ko je to potrebno kar najbolje izkoristimo njegove maksimalne sposobnosti ne da bi se prekomerno izčrpavali.

Namen skupne vodene vadbe je, da počasi vključimo ta znanja in spoznanja v svoje življenje. Joga v vsakdanjem življenju nam prinaša ravno to, spodbudo, da zelo enostavne principe prenesemo v svoje življenje in na ta način naravno vzdržujemo psihično in telesno stabilnost, trdnost in odpornost na eni strani ter odprtost, srčnost in prilagodljivost na drugi strani. To je način življenja, v katerem ima odločilen pomen lastno zavedanje. Joga nas spodbuja k temu, da začutimo življenje v njegovi večdimenzionalnosti ter da se učimo iz lastne izkušnje, tako zunanje kot notranje. Notranje delo je še posebej pomembno kot protiutež hrupnemu in divjemu zunanjemu svetu. Pomembno je, da se naučimo dnevno uravnavati in vzdrževati ravnovesje. Nihče drug nima toliko pooblastil in možnosti, da te nauči živeti v tvojem lastnem telesu, kot to lahko storiš sam. Samo naučiti se moraš spet poslušati svoje telo, svoj dih, svoj um in svojo dušo. Življenje nas ves čas preseneča s svojimi izzivi. Če imamo določena znanja in hkrati lastne izkušnje, kako ta znanja vnesti v svoje lastno življenje, se lahko pravilno odločamo v vsaki situaciji. Pravilno je tisto, kar podpira življenje, ga razvija in krepi.

Naravne funkcije našega obstoja imajo vgrajeno lastno inteligenco, ki varuje življenje in v tem smislu obnavljanje in samozdravljenje. S tem, ko pravilno uporabljamo te funkcije posameznih telesnih sistemov in organov in jim pomagamo, da delujejo v skladu z njihovo nalogo, poskrbimo za naravni red, ki vzdržuje tudi obrambne funkcije ki nas ščitijo pred zunanjimi škodljivimi posegi. V konkretnih življenjskih situacijah in dogodkih ter dejavnostih lahko z zavedanjem in usmerjanjem diha giba ali misli na bolj lahkoten način dosežemo večji učinek. Ko se igraje in sproščeno učimo in delamo vaje se skoraj neopazno dogajajo notranje spremembe. In nekega dne se pogledamo v ogledalo in vidimo drugega človeka. Bolj sijočega, bolj zdravega in bolj zadovoljnega.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje