BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

NEGATIVNI IONI IN ZDRAVJE - predstavitev ionizatorja za dom in avto

Hiter pregled

21. januar NEGATIVNI IONI IN ZDRAVJE predstavitev ionizatorjev


KDAJ: ponedeljek, 21. januar ob 18.00


KJE: klubski prostori revije Misteriji, Zadobrovška cesta 88, 1000 Ljubljana


VSTOPNINA: ni vstopnine


PRIJAVE: s spodnjo prijavnico


Poleg blagodejnega vpliva negativnih ionov na telo, ki so ga potrdili številni inštituti po svetu, je glavna sposobnost tega ionizatorja tudi čiščenje zraka. Pri tem delujejo fizikalne in kemične lastnosti; negativni ioni se vežejo na obstoječe lebdeče delce v zraku. Iz zraka odstranijo tudi najnevarnejše podmikrometrske delce saj in izpušnih plinov, ki so rakotvorni; tako Ionex varuje pljuča in druga tkiva pred nalaganjem strupenih snovi.

Redna Cena: 0,00 €

Dostopnost: Na zalogi

Izpolni prijavnico

Podrobnosti

Negativni ioni iz zraka odstranijo vse vonjave in lebdeče delce: prah, cigaretni dim, bakterije, viruse, iztrebke pršic, alergene in drugo. Negativni ioni kot električno negativno nabiti delci sami niso obstojni in se takoj, ko pridejo iz ionizatorja, vežejo na obstoječe lebdeče delce v zraku ter jih spustijo na tla, od koder se ne morejo več dvigniti. Tako povsem očistijo zrak.
V vsakem litru zraka lebdi na milijone delcev, ki so majhni kot bakterije in virusi in prav tako povzročajo obolenja. Drobni delci v zraku, ki jih naše oko ne zazna, nastajajo povsod. Pri kajenju, nepopolnem zgorevanju, pečenju na žaru, v industriji, predvsem pa v prometu. Manjši ko so prašni delci, znani kot PM delci, globlje prodrejo v pljuča in celo v možgane in bolj škodujejo organizmu. Po nastanku se več dni zadržujejo v zraku, prodrejo skozi vse reže pri vratih in oknih in so zato v bivalnih prostorih skoraj tako pogosti kot zunaj. Nekateri izmed njih, na primer saje, povzročajo težave z dihalnimi potmi in obtočili ter lahko vodijo v raka.

Teh najmanjših podmikrometrskih delcev se ne moremo znebiti niti s čistilniki, ki imajo ventilatorje in filtre, kajti celo najboljši filtri lahko odstranijo le do 0,3 mikrona velike delce. V tem primeru je učinkovit le ionizator oziroma negativni ion, saj edini lahko odstrani tudi 0,01 mikrona velike delce.
Ionizator Ionex je lahek, majhen in prenosljiv, lahko ga postavimo kamor koli, lahko ga nosimo na delovno mesto, na potovanja, v toplice in drugam. Deluje povsem neslišno, ne vsebuje nepotrebnih sestavin, kot so filtri in ventilatorji, ki bi povzročali dodatne stroške, hrup in bi bili brez učinka.

Dodatne informacije

Članki Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje