BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

NOVA MEDICINA informativna predstavitev

Hiter pregled

14 januar NOVA MEDICINA informativna predstavitev


Vodi: Varga József
konzultant nove medicine, terapevt za premagovanje stresa


Lokacija: Klubski prostori revije Misteriji, Munay dobre energije
Zadobrovška 88, Ljubljana Zadobrova

Redna Cena: 0,00 €

Dostopnost: Na zalogi

Izpolni prijavnico

Podrobnosti

Ste kdaj podvomili v resničnost trditve, da je za bolezen kriva genetika, okvara, napaka v delovanju organizma, usoda ali božja kazen? Vsaj dva tisoč let, zadnjih sto pa še bolj izrazito, nas v to prepričuje tudi uradna medicinska stroka. Na tem izhodišču temelji praktično vse od postavitve diagnoz do postopkov zadavljenja in terapij. Pa je to dejansko res? So za vas trditve glede okvar v delovanju organizma edina, neizpodbitna in dokončna temeljna (božja) resnica ali pa spadate v skupino zmernih skeptikov, ki dopuščamo možnost tudi drugačnemu pogledu na nastanek in razvoj bolezni?Dvom je povsem normalna sestavina zdravega razuma pri človeku, ki je pripravljen odgovorno prevzeti življenje v svoje roke. Biologika oziroma nova medicina, ki temelji na odkritjih dr. Hamerja, pomeni novo paradigmo, potrditev pravilnosti vašega dvoma v stare resnice. Biološki procesi, ki smo jim prej rekli bolezni, postanejo logične in razumljive. S tem izgine tudi strah pred tako imenovanimi neozdravljivimi boleznimi, kot je na primer rak.

Dr. Ryke Geerd Hamer s svojo Novo medicino daje preproste in logične odgovore na večno vprašanje:“Zakaj zbolimo?”
Ste vedeli, da je najpogostejši vzrok za rak dojke separacija ali ločenost od ljubljene osebe? Da zaradi umazanih iger, ki smo jim bili priča, lahko zraste tumor na debelem črevesu?Če bi radi vzeli svoje zdravje pod svoj nadzor, je Nova medicina pravo orodje za vas! Več o dr. Ryke Geerd Hamerju, utemeljitelju Nove medicine preberite tukaj.

Na uvodni predstavitvi boste spoznali osnove o povezanosti in medsebojni odvisnosti v delovanju psihe, možganov in telesa. Predstavili vam bomo pet naravnih bioloških zakonov, ki vam bodo v pomoč pri raziskovanju vzrokov vaših zdravstvenih težav ali mogoče bolezni vaših bližnjih. To je pomembno, če želite dobiti odgovore na vprašanja, kot so: »Zakaj jaz? Zakaj takšna bolezen? Zakaj ravno sedaj? Zakaj takšna intenziteta bolezni? Kakšen izid bolezni lahko pričakujem?« in podobno.

Biologika - Nova medicina, je resnično znanstvena veda, njene trditve so dokazljive z metodologijo sodobnega znanstvenega pristopa. Je racionalna, enostavna, logična in inženirsko natančna. Njeno poznavanje in upoštevanje v vsakodnevnem življenju lahko zagotovi, da se izognemo smrtnim boleznim

Dodatne informacije

Članki Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje