BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

PIRAMIDE ZA ZDRAVJE

Hiter pregled

Krajši opis:


četrtek, 9. april 2020 ob 18.00
Kje: Munay energijski center -  klubski prostori revije Misteriji, Zadobrovška 88, Ljubljana Polje
Vstopnina: brez vstopnine
Na predavanje se prijavite s spodnjo prijavnico. Obvezne so predhodne prijave najkasneje do 16. marca zaradi omejenega števila sedežev.

Redna Cena: 0,00 €

Dostopnost: Na zalogi

Izpolni prijavnico

Podrobnosti

Človek je del Univerzalnega energijskega polja in podvržen naravnim zakonom tega polja. Prostor, kjer se uravnovesita energija Zemlje in Vesolja je polje ničte točke, ki hkrati vsebuje vse možnosti. Ključnega pomena pri svobodni izbiri naših najboljših možnosti je notranji mir. Najdemo ga, ko uskladimo potrebe materialnega sveta z duhovnim svetom. To naredimo tako, da sledimo svojemu dušnemu zapisu v srčnem središču, v polju merkabe, centru človekovega svetlobnega telesa, ki je povezano z večnostjo. Sobna merkaba nam pomaga ozavestiti energijo; elektromagnetno polje, ki je del nas in hkrati smo mi del tega polja. Iz tega polja lahko ustvarjamo homeostazo, notranji red, ki se izraža tudi na zunaj. Sestavljena iz dveh nasproti ležečih tristranih enakostraničnih piramid. Prostor med obema povezuje zemeljsko in kozmično energijo; uravnovešen ženski in moški princip in ustvarja nevtralno polje proste energije, ki jo lahko uporabimo za določen namen.


Srečko Podveržen, diplomirani elektroinženir je vse svoje življenje pa je posvetil poučevanju v Srednji elektro šoli Velenje. Tam je tudi ves čas svojega službovanja izdeloval praktične učne pripomočke, s katerimi je poskušal nevidni električni tok in njegovo delovanje približati dijakom. Skozi razmišljanja, kako ubesediti in prikazati to nevidno polje energij, je vse bolj dojemal, da je ta energija, o kateri uči, prosta energija, ki teče tudi skozi človeka in jo lahko na različne načine materializiramo.To ga je privedlo do ideje, kako skonstruirati učni pripomoček za človeka, da se bo spet spomnil, kako uporabljati energijo.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje