BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vibracijsko samozdravilno srečanje

Hiter pregled

VIBRACIJSKO SAMOZDRAVILNO SREČANJE z Nerino Darman, ing. kem. teh., ajurvedsko in djotiš svetovalkoKDAJ: sreda, 23. septembra ob 18.00KJE:  Zadobrovška 88, Ljubljana - klubski prostori revije Misteriji.Vstopnina: 14 EUR


Rok za prijave: 18. september 2020Zaradi ustrezne organizacije dogodka glede na priporočila za vzdrževanje dobrega zdravja Vas prosimo,
da se pravočasno prijavite do navedenega roka, ker je število udeležencev zdaj še nekoliko bolj omejeno
zaradi zagotavljanja in spoštovanja ustreznega osebnega prostora vsakega udeleženca na srečanju. Dobrodošli.Naslednje jesensko srečanje je 18. novembra ob 18.00.


 

Redna Cena: 0,00 €

Dostopnost: Na zalogi

Izpolni prijavnico

Podrobnosti

Vibracijsko samozdravljenje upošteva pristop na snovni, energijski in zavestni ravni. Poslužuje se multidisciplinarnih metod za pristop k vzrokom in simptomom bolezni. Vibracijsko samozdravilno srečanje vključuje tematsko predavanje, dve uri trajajočo energijsko terapijo s Teslovim generatorjem, večvalovnim oscilatorjem po dr. Lakhovskem in Schumannovo energijo ter prezentacijo in degustacija sezonskih zdravilnih zeli, prigrizkov in napitkov za različne vrste težav.

Na srečanjih Vibracijsko samozdravljenje vsestransko pristopamo k učinkovitim korakom za odpravo simptomov, tako da niso več moteči v vsakodnevnem življenju. Vibracijske naprave legendarnih izumiteljev okrepčajo biopolje organizma, da se lažje osvobodi blokad in zastojev v pretoku življenjske energije:

Srečanja Vibracijsko samozdravljenje so pripravljena z vedno novo vsebino, ki se nadgrajuje in se diskretno dotika individualnih težav udeleženih. brez da se kogarkoli izpostavlja. Prirojena nagnjenja, bolezni in življenjske navade povzročajo simptome, za katere se naučimo z različnimi metodami vibracijskega samozdravljenja poskrbeti na način, da čimprej in čim manj boleče izginejo.
Vse vrste težav obravnavamo skozi osvetlitev medsebojnih odnosov, tako da v njih ne pregorimo. Naučimo se ključnih točk, skozi katere lahko ustvarjalno spreminjamo svoje življenje in ozdravimo.Na snovni ravni pa spoznavamo naravne antioksidante v obliki svežih zeli in jih degustiramo. Mini prigrizek je ideja za nov zdrav obrok, ki prinese telesu zdrave biološke učinkovine za izgradnjo celičnega podmladka.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje