BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vibracijsko samozdravilno srečanje

Hiter pregled

Vibracijsko samozdravljenje upošteva pristop na snovni, energijski in zavestni ravni. Poslužuje se multidisciplinarnih metod za pristop k vzrokom in simptomom bolezni. Vibracijsko samozdravilno srečanje vključuje tematsko predavanje, dve uri trajajočo energijsko terapijo s Teslovim generatorjem, večvalovnim oscilatorjem po dr. Lakhovskem in Schumannovo energijo ter prezentacijo in degustacija sezonskih zdravilnih zeli, prigrizkov in napitkov za različne vrste težav.Vodi: Nerina Darman, dipl.ing.kem.teh., vibracijska terapevtka, raziskovalka, džjotiš, ajurvedska in feng-šui svetovalka.


Kje: Ljubljana-Polje, Zadobrovška 88, Munay center - klubski prostori revije Misteriji.


Kdaj: ponedeljek, 18. september 2023 ob 18.00Vstopnina: 14 EUR.Prijavite se: s prijavnico na tej strani najkasneje do ponedeljka 11. septembra

Redna Cena: 0,00 €

Dostopnost: Na zalogi

Izpolni prijavnico

Podrobnosti

Na srečanjih Vibracijsko samozdravljenje vsestransko pristopamo z učinkovitimi koraki za odpravo simptomov, tako da niso več moteči v vsakodnevnem življenju. Vibracijske naprave legendarnih izumiteljev okrepčajo biopolje organizma, da se lažje osvobodi blokad in zastojev v pretoku življenjske energije:


1. TESLOV GENERATOR vrača subtilno ajurvedsko ravnovesje naravnih elementov in načel, ki so temelj snovni in energijski zgradbi organizma.
2. VEČVALOVNI OSCILATOR po dr. Lakhovskem krepi celično biopolje, da se lažje uprejo bolezni in jo premagajo.
3. SCHUMANNOV RESONATOR izboljša celostno usklajenost telesa in krepi samozdravilne alfa valove.
4. ZAPERINO terapija uničuje parazite, bakterije in viruse in s tem zmanjša njihove toksine.


Srečanja Vibracijsko samozdravljenje so pripravljena z vedno novo vsebino, ki se nadgrajuje in se diskretno dotika individualnih težav udeleženih, brez da se kogarkoli izpostavlja. Prirojena nagnjenja, bolezni in življenjske navade povzročajo simptome, za katere se naučimo z različnimi metodami Vibracijskega samozdravljenja poskrbeti na način, da čimprej in čim manj boleče izginejo.

Vse vrste težav obravnavamo skozi osvetlitev medsebojnih odnosov, tako, da v njih ne pregorimo. Naučimo se ključnih točk, skozi katere lahko ustvarjalno spreminjamo svoje življenje in ozdravimo.Na snovni ravni pa spoznavamo naravne antioksidante v obliki svežih zeli. .

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje