BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vibracijsko samozdravljenje

Hiter pregled

Srečanja Vibracijsko samozdravljenje so dve uri trajajoče terapije s Teslovim generatorjem, Večvalovnim oscilatorjem po dr. Lakhovskem in Schumannovo energijo. Vibracijsko samozdravljenje upošteva pristop na snovni, energijski in zavestni ravni. Poslužuje se multidisciplinarnih metod za pristop k vzrokom in simptomom bolezni. Vključena je degustacija sezonskih zdravilnih zeli za različne vrste težav in zdrav mini prigrizek in napitek.


Jesenski srečanji sta v sredo 25.septembra in v sredo 20.novembra 2019 ob 18.uri.


Pomladanski srečanji sta v sredo 18.marca in v sredo 14.maja 2020 ob 18.uri.


Uvodno predavanje Vibracijsko samozdravljenje je v sredo, 19.februarja 2020 ob 18.uri, vstop prost!


Vodi: Nerina Darman, dipl.ing.kem.teh., vibracijska terapevtka, raziskovalka, džjotiš, ajurvedska in feng-šui svetovalka.


Vstopnina: 14 eur.


Kraj: Ljubljana-Polje, Zadobrovška 88 - klubski prostori revije Misteriji.


Prijavite se s podnjo prijavnico.

Redna Cena: 0,00 €

Dostopnost: Na zalogi

Izpolni prijavnico

Podrobnosti

Na srečanjih Vibracijsko samozdravljenje vsestransko pristopamo učinkovitim korakom za odpravo simptomov, tako da niso več moteči v vsakodnevnem življenju.

Vibracijske naprave legendarnih izumiteljev okrepčajo biopolje organizma, da se lažje osvobodi blokad in zastojev v pretoku življenjske energije:

1. TESLOV GENERATOR vrača subtilno ajurvedsko ravnovesje naravnih elementov in načel, ki so temelj snovni in energijski zgradbi organizma.

2. VEČVALOVNI OSCILATOR po dr. Lakhovskem krepi celično biopolje, da se lažje uprejo bolezni in jo premagajo.

3. SCHUMANNOV RESONATOR izboljša celostno usklajenost telesa in krepi samozdravilne alfa valove.

4. ZAPERINO terapija uničuje parazite, bakterije in viruse in s tem zmanjša njihove toksine.

Srečanja Vibracijsko samozdravljenje so pripravljena z vedno novo vsebino, ki se nadgrajuje in se diskretno dotika individualnih težav udeleženih brez da se kogarkoli izpostavlja. Prirojena nagnjenja, bolezni in življenjske navade povzročajo simptome, za katere se naučimo z različnimi metodami Vibracijskega samozdravljenja poskrbeti na način, da čimprej in čim manj boleče izginejo.

Vse vrste težav obravnavamo skozi osvetlitev medsebojnih odnosov, tako da v njih ne pregorimo. Naučimo se ključnih točk, skozi katere lahko ustvarjalno spreminjamo svoje življenje in ozdravimo.

Na snovni ravni pa spoznavamo naravne antioksidante v obliki svežih zeli in jih degustiramo. Mini prigrizek je ideja za nov zdrav obrok, ki prinese telesu zdrave biološke učinkovine za izgradnjo celičnega podmladka.

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje