BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vibracijsko samozdravljenje

Hiter pregled

SAMOZDARVILNO TERAPEVTSKO SREČANJE
sreda, 26. september ob 18.00

Vodi: Nerina Darman, dip.ing.kem.tehn, svetovalka ayurvede in vedske astrologije


SAMOZDRAVILNO TERAPEVTSKO SREČANJENa terapevtskih skupinskih srečanjih bomo podrobneje proučili posamezno vrsto težav. Dobili boste informacije za soočanje s simptomi, tako da se ne razvijejo v bolezen. Če pa je ta že tu, pa bomo pogledali načine, da čimprej in čimbolj neopazno odide. Pri vseh kroničnih težavah je možno simptome zmanjšati na minimum in vzpostaviti počutje, kot da obolenja ni. Na terapevtsko srečanje se prijavite s predhodnim plačilom 14 eur in izpolnjenim obrazcem. Število mest za posamezno terapevtsko srečanje je omejeno na 15-20 oseb. Prvo tematsko samo-zdravilno terapevtsko srečanje je v sredo, 20.aprila 2017 ob 18.uri, začnemo točno. Drugi okvirni termini pa so ob sredah, 17.maja, 14.junija, 20. septembra, 11. oktobra, 15. novembra.


 


 

Redna Cena: 0,00 €

Dostopnost: Na zalogi

Izpolni prijavnico

Podrobnosti

Na vsakem terapevtskem srečanju je omogočena tudi izkušnja s posameznimi pripomočki  za vibracijsko samozdravilno pomoč. Izkusili boste blagodejne učinke Tesla skalarne terapije s Profesionalno Tesla fontano, Lakhovsky terapijo z aktivnim večvalovnim oscilatorjem Lakites, Bionis in Bionizator, geo terapijo s Schumannovo resonanco, Zaper-Zaperino protimikrobno terapijo osebne bioresonance, naravno antioksidantno terapijo, terapijo s koloidnim srebrom in kisikovo terapijo z ozonirano vodo. Izkušamo tudi inovativne čajne in meditativne inhalacijske terapije iz domače zakladnice naravnih zdravilnih dobrin. Spoznali bomo  nanašanje protivnetnih snovi in elektrolitov na kožo, obraz in sklepe.


Voditeljica samozdravilnih  terapevtskih srečanj,  Nerina Darman,dipl.ing.kem.teh. je tudi poznavalka in raziskovalka ajurvede, vedske astrologije, meditacije, psihosomtike, telesne biokemije in biosfere v povezavi z geo in zaper impulzi,  schumannovo resonanco in skalarnimi valovi.

PRIJAVA IN PLAČILO


Prijavite se s prijavnico na tej strani spodaj in navedite tematiko z vašega osebnega področja , ki vas zanima. Plačilo prijavnine 14 EUR za skupinsko terapevtsko srečanje poravnajte s položnico na račun: SI56 0204 5026 0515 613, Munaj, organizacija dogodkov, Taja Vetrovec s.p., Jeranova 25, 1000 Ljubljana. Namen: samozdravilno terapevtsko srečanje.

Dodatne informacije

Članki Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še