BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

VPLIV STRESA IN HRANE NA SRČNOŽILNE BOLEZNi

Hiter pregled

Predavanje Aleša Homovca, strokovnjaka za celično medicinotorek, 16. aprila ob 18.00


Aleš Homovec, strokovnjak za celično medicino bo govoril o zdravju srca in ožilja. Predstavil bo načine, kako se iuzogniti nepravilnostim v krvnem obtoku ter kako uravnavati življenje, da ne zapademo v prijem škodljivega stresa , ki je glavni povzročitelj srčno-žilnih in mnogih drugih bolezni sodobnega časa.


Predavanje bo v klubskih prostorih revije Misteriji v Ljubljani na Zadobrovški cesti 88, Ljubljana-Zadobrova. Prijavite se s spodnjo prijavnico, pišite na info@munay.si ali sporočite svojo udeležbo s SMS sporočilom na 041/677 089.


Vstopnina: 5 €.

Redna Cena: 0,00 €

Dostopnost: Na zalogi

Izpolni prijavnico

Podrobnosti

Ne samo običajni škodljivi mentalni stres, ampak tudi ekstremni športi, prav tako pa tudi vse številnejši maratoni, poškodujejo srce, brez jasnega zavedanja o psihofizičnem stanju in temeljitih priprav. "Večina amaterskih maratoncev ima po zaključku teka povečane vrednosti proteina troponina v krvi. To kaže na poškodbo srčne mišice in se pojavi tudi pri srčnem infarktu. Vsak maraton je pravzaprav majhen infarkt srca. To pomeni, da je srce ostalo brez kisika," pove Aleš Homovec

"Za blažitev takšnih hudih naporov oziroma za normaliziranje delovanja srca in ožilja zatem, priporoča Cardio plus in Elastin plus. Pri povečanih življenjskih naporih je še posebej pomembno, da skrbimo za ustrezne dodatke, ki preprečijo pomanjkanje kisika, vitaminov, mineralov in določenih aminokislin, kar poslabša elestičnost in elektročno prevodnost srca in lahko povzroči tudi njegov zastoj.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje