BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

ŽIVLJENJE BREZ RAKA

Hiter pregled

Življenje brez raka - predavanje naturopata Dražena Draška Dimnika o načinu življenja, ki preprečuje nastanek raka


Torek : 26. november ob 18.00


Kje: klubski prostori revije Misteriji, Zadobrovška 88, Ljubljana Polje


Vstopnina: 14 EUR


Prijavite se s spodnjo prijavnico.

Redna Cena: 0,00 €

Dostopnost: Na zalogi

Izpolni prijavnico

Podrobnosti

Dražen Draško Dimnik je naturopat, ki v  okviru Društva Objemi Zdravja informira obolele za rakom  o dodatnem možnem zdravljenju. Odlomek iz intervjuja v novembrskih Misterijih:

Ste eden  od najbolje informiranih ljudi o alternativnih načinih zdravljenja raka v Sloveniji, kakšno je vaše priporočilo:

 »Moje osebno priporočilo je kombinirana terapija. Nikoli ne veš, kaj deluje, enkrat  se en rak odzove na terapijo, druga vrsta raka pa ne.  Najboljša kombinacija je GCmaf imunska terapija, potem infuzija B17 in petrolej. Visokodozni infuzijski vitamin C in B 17 ima v ameriških klinikah v Mehiki nad 90 odstotno ozdravitev. Čakalna doba je odvisna od klinike do klinike in znaša od 6 do 12 mesecev.

Če se Slovenci odločimo za infuzijo visokodoznega vitamina C ali B17, kako pridemo do njih?

Ameriško podjetje, ki proizvaja B17, je dislociran zunaj ZDA in se imenuje »cytopharmaonline«

Oni  pošljejo infuzijo. Vendar je celotna EU prepovedala B17, Slovenija ga je prepovedala lani. Farmacija trdi, da je B 17 strupen, ker vsebuje amigdalin. Poznam vsaj 50 bolnikov, ki so naročili infuzijo B17 in so jim vse zaplenili na carini. Pošiljk tudi nazaj niso poslali, da bi ljudem vrnili denar, ampak so  jih zaplenili na carini. Infuzijski B17 torej v Sloveniji ne moreš dobiti. Potem so naredili pred 6 meseci  še korak naprej. Ni mogoče več  dobiti tablete z B17, ki so več kot 100 miligramske. Tablete pod 100 miligrami sploh ne delujejo, zato so dovolili prodajo čeških, ki niso tako kvalitetne. Prepovedane so tudi same marelične peške. V Sloveniji nihče ne more prodajati več mareličnih pešk. Je prepovedano. Sadjarji me kličejo in se pritožujejo, 'imam 2 tone mareličnih pešk,sem jih prodajal, zdaj pa sem jih vrgel v kanal. Nimam kaj z njimi narediti.' Ljudje naročajo infuzijo B17 po internetu na Amazonu. Najdejo nekoga, ki ima prebivališče v Kosovu, Albaniji, Bosni…, plačajo s kartico in potem nosijo sem in si tu najdejo neko medicinsko sestro, ki lahko zasebno da infuzijo.  Visokodozni vitamin C je druga stvar, vendar ga je v Sloveniji nemogoče kupiti. Ljudje hodijo v Avstrijo ali Nemčijo v zasebne lekarne dejansko prosit, da jim ga prodajo. Petrolej je tretja stvar. Lahko je ruski medicinski trokomponentni ali albanski, ampak samo ta, ki teče na izviru Borizane pri mestecu Kruje. Dva izvira sta v Albaniji, en je dober, drugi ne. 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje