BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

NADH – prehransko dopolnilo za živčni sistem (60 kapsul)

Hiter pregled

NADH, »biodoping« za celice, je naravna organska snov, biološka oblika vodika, ki daje celicam energijo in omogoča naravno delovanje živčnega sistema. To je bioaktivna, koencimska oblika vitamina B3, odgovorna za več kot tisoč funkcij v telesu.


NADH zagotavlja energijo možganom, živcem, mišicam in srcu. Povečuje ustvarjanje dopamina, pomembnega živčnega prenašalca, ki dviguje motivacijo, energijo in razpoloženje. NADH je nepogrešljiv za dolgoročno ohranjanje mladosti in življenjske moči.


Vsebuje naravne arome in barve, ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Primerno za vegetarijance, vegane, brez pšenice, glutena. Primerno za sladkorne bolnike.


Priporočen dnevni odmerek je ena ali dve kapsuli na dan.

Redna Cena: 19,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Staranje se začne z najmanjšimi funkcionalnimi enotami našega življenja - telesnimi celicami. Če želimo upočasniti staranje, jim moramo zagotoviti ustrezne hranilne snovi. Ena najpomembnejših sestavin celične presnove je malo znan in izredno zapleten koencim, imenovan NADH (Nikotinamid Adenin Dinukleotid Hidrid). Odkrili so ga že leta 1905 in prepoznali kot enega najpomembnejših koencimov, zato so ga poimenovali koencim 1. Ima izredno pomembno vlogo pri preprečevanju prezgodnjega staranja in varovanju zdravja.

Ampak kako to, da do sedaj ni bilo slišati o tej snovi, čeprav je NADH priznana kot bistvena snov za telo že zelo veliko let? Razlog za to je verjetno, da do približno deset let nazaj ni bilo znano, kako povečati koncentracijo NADH v celicah. Na srečo se je to spremenilo v začetku devetdesetih let, ko so znanstveniki razvili formulo, v kateri je NADH stabiliziran in se v telesu lahko vsrka. Kot biološka oblika vodika je namreč NADH zelo občutljiva snov, saj reagira tako s kisikom kot z mnogimi drugimi snovmi, zato ga prej niso mogli uporabiti v terapevtske namene.

Dodatne informacije

Članki Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje