BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Oka Feniks

Hiter pregled

Oka Feniks je naprava, ki prepozna motnje v duhovnem telesu in jih samodejno uravnoteži. Izdelana je za postavljanje ravnotežja pri ljudeh, v hišah in poslovnih prostorih.


Učinkuje postopno in počasi. Proces postavljanja ravnotežja se začne takoj, ko pride oseba v območje učinkovanja, vendar poteka mnogo hitreje, če je izdelek v vidnem polju.


V biopolju izdelka postane človek močnejši od naravnih pojavov, ki so mu prej škodovali. Naše tehnične naprave lahko obdržimo, negativne stranske učinke tehnologije pa naprava predela v koristno moč. Predela tudi ostala sevanja, ki prihajajo iz zemlje in iz okolice ter so ljudem škodljiva. Njeno polje sega globoko, do kavzalnega telesa oziroma do polja "prvi nastanek" po tau, zato odstrani travme, ki so zasidrane v najgloblja duhovna telesa.


Z napravo, ki je zasnovana po algoritmu tročana, lahko komuniciramo s pomočjo misli. Ravnotežje v duhovnem telesu lahko vzpostavimo tudi na daljavo.


S polaganjem zdravil na stekleno kupolo zmanjšamo njihove negativne stranske učinke. Če v polju naprave pripravljamo hrano, je okusnejša.

Podrobnosti

OKA FENIKS je naprava, ki v prostoru ustvarja blagodejno biopolje. Skrbi za dobro počutje in zdravje vseh prebivalcev doma ali delavcev v pisarni, tovarni. Odpravlja posledice elektrosmoga. Izboljša bioenergijsko kakovost vse vode v stanovanju. Energijsko obogati zdravila, da imajo manj stranskih učinkov. Odstrani travme, ki so zasidrane v najgloblja duhovna telesa. Poveča duhovno moč, intuicijo, ustvarjalnost. Z njo lahko pomagamo sebi in drugim na daljavo. Krepi zdravje hišnim ljubljenčkom. Priložena natančna navodila in zagotovljena pomoč pri uporabi. Učinkuje v premeru 130 metrov.

Oka Feniks deluje enako dobro ne glede na to, kam in kako jo postavimo. Narejena je iz medenine, bakra, brona, nerjavečega jekla, srebra, stekla in lesa. Vgrajena je na lesenem podnožju s stekleno kupolo. Dolžina izdelka je 368 mm, širina 211, višina 238 mm, teža pa je 5,5 kilograma.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje