BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Oka - Roža

Hiter pregled

Oka-roža je naprava, ki prepozna motnje v duhovnem telesu in jih samodejno uravnoteži. Izdelana je za postavljanje ravnotežja pri ljudeh, v hišah in poslovnih prostorih. Učinkuje postopno in počasi, v premeru 120 metrov. Proces postavljanja ravnotežja se začne, kakor hitro pride oseba v območje učinkovanja, vendar poteka mnogo hitreje, če je izdelek v vidnem polju. V biopolju izdelka postane človek močnejši od naravnih pojavov, ki so mu prej škodovali. Naše tehnične naprave lahko obdržimo, negativne stranske učinke tehnologije pa naprava predela v koristno moč. Predela tudi ostala sevanja, ki prihajajo iz zemlje in iz okolice ter so ljudem škodljiva. Njeno polje sega globoko, do kavzalnega telesa, zato naprava odstrani travme, ki so zasidrane v najgloblja duhovna telesa. Z napravo, ki je zasnovana po algoritmu tročana, se lahko komunicira s pomočjo misli. Ravnotežje v duhovnem telesu se lahko vzpostavi tudi na daljavo. S polaganjem zdravil na stekleno kupolo pa se zmanjša njihove negativne stranske učinke. Če v polju naprave pripravljamo hrano, je okusnejša.


Oka-roža je narejena iz medenine, brona, nerjavečega jekla, srebra, stekla in lesa. Deluje enako dobro ne glede na to, kam in kako je postavljena. Vgrajena je na lesenem podnožju s stekleno kupolo. Dolžina izdelka je 368 mm, širina 211, višina 232 mm, teža pa je 5,4 kilograma.

Podrobnosti

Naprava Oka je izdelana po naravnih algoritmih. Njena osnova je tročan, ki je uglašen tako, da ima veliko moč. Še večjo moč in barvitost polja pa mu omogoči roža, ki je vgrajena v sredini. Tudi osnovna plošča, na katero so postavljeni vsi elementi, ima svojo funkcijo, tako kot leseni podstavek in steklena kupola. Izdelek doseže moč, ki je skladna z duhovnim stanjem nastajanje nasprotij po tau ali božansko telo po klasifikaciji Barbare Ann Brennan.

Oka učinkuje v polju s premerom 120 metrov. Če ljudje živijo v njenem polju, se jim polagoma dviga duhovna moč, vendar le ta ne doseže takoj tolikšne moči, kot jo ima naprava. Polje izdelka dodaja moč postopno, le toliko, kolikor jo lahko vsak posameznik sprejme. Izdelek pa je uglašen tako, da se povečevanje moči v telesu ne čuti moteče.

Duhovno polje naprave je sposobno predelati entropijo vseh naravnih pojavov, tudi visokofrekvenčna elektromagnetna sevanja. Izbriše tudi globoko usidrane travme, če so prisotne in so nastale zaradi travmatičnih dogodkov v rani mladosti ali kasneje.

NAPRAVA POSTAVI RAVNOTEŽJE V AVRI, NA BLIZU IN NA DALJAVO

Z napravo se komunicira s pomočjo misli. Naprava se odziva na miselne ukaze človeka, pri tem oddaljenost človeka od naprave ni pomembna. Pri posredovanju miselnega ukaza mora imeti človek jasne misli, mora točno vedeti kaj hoče napravi naročiti. Naprava bo usmerila svojo energijo v cilj, ki ga je postavil miselni ukaz človeka. Učinkovala pa bo toliko časa, dokler ima človek ta ukaz v svojem spominu. Ko bo pozabil na svoj ukaz, bo pozabila tudi naprava.

Oka zazna in samodejno uravnoteži vse oblike porušenega ravnotežja v avri, ki jih poznamo, ne da bi človek vedel za to. Zadostuje, da se nahaja v njenem polju učinkovanja. V tem primeru izdelek učinkuje počasi, več ur. Postopek uravnavanja ravnotežja pa je mnogo hitrejši, če je izdelek v vidnem polju.

ZMANJŠA STRANSKE UČINKE ZDRAVIL, PRIPRAVI ZDRAVILNO HRANO, IZBOLJŠA KAKOVOST VODE

Naprava usmeri svojo energijo tja, kamor ji naročimo. Če postavimo na stekleno kupolo naprave katerikoli predmet in ji naročimo, naj ga energijsko obogati, bo to naredila zelo hitro. Lahko postavimo na napravo zdravila in ji naročimo, naj jih energijsko obogati, tako da bodo imela manj negativnih stranskih učinkov. Če bi se radi okrepili z energijo vode, postavimo kozarec na stekleni pokrov in naročimo napravi naj obogati vodo, da bo zdravilna za pitje.

Če postavimo napravo v sirarno, pekarno ali v kuhinjo bomo dobili zelo okusne izdelke, vsa hrana bo imela zdravilno moč. Seveda mora potekati celotni proces v polju učinkovanja naprave. Z uživanjem take hrane pride zdravilna moč direktno v telo zato blagodejno učinkuje na celotni prebavni sistem in na splošno počutje. Izboljša se tudi bioenergijska kakovost vse vode v stanovanju in v hišni vodovodni napeljavi. Ko tako vodo pijemo, preide njen zdravilni naboj v želodec. Preko meridijana želodca njena moč potuje po drugih meridijanih in se odloži v tistem delu telesa, kjer so bolna mesta. Tako poteka proces zdravljenja. Umivanje z zdravilno vodo blagodejno vpliva na kožo.

LOKACIJA NAPRAVE V HIŠI

Izdelek je narejen tako, da učinkuje na vseh lokacijah in v vseh pozicijah z enako močjo. Ni bilo ugotovljeno, da bi okoliški predmeti motili njegovo funkcijo; kljub temu naj bo najbližji predmet oddaljen od lesene embalaže izdelka najmanj 30 centimetrov.

PROTI ŠKODLJIVIM UČINKOM 4G IN 5G

Večini ljudi visokofrekvenčna sevanja škodijo, ker imajo tisti, ki jim ta sevanja škodijo, šibko duhovno telo. Človek ima namreč fizično in duhovno telo. Sistemi 4G in 5G najbolj škodijo duhovnemu telesu. Poškodbe v duhovnem telesu pa se kaj kmalu odrazijo tudi v fizičnem. Ljudje zbolevajo, zdravstvena statistika o obolevnosti prebivalstva se tako čedalje slabša.

Oka-roža zelo elegantno rešuje ogroženost z elektrosmogom. Naše tehnične naprave lahko obdržimo, negativne stranske učinke tehnologije pa naprava spremeni v koristno moč – predela odpadni elektrosmog.

OPIS IN VZDRŽEVANJE IZDELKA

Kovinski deli naprave so narejeni iz medenine, brona, nerjavečega jekla in srebra. Izdelek je odporen proti koroziji in ne potrebuje nobenega vzdrževanja, vendar kovinski deli sčasoma nekoliko potemnijo. To ne vpliva na njeno delovanje. Zapisi informacij so shranjeni v mikrostrukturi zlitine v mehanski obliki, zato jih ni mogoče poškodovati, niti spreminjati, tam so shranjeni za vedno.

Ne potrebuje ne vzdrževanja, ne energijskega napajanja. Rok trajanja izdelka je neomejen. Izdelek je zaščiten na Patentnem uradu Republike Slovenije. 

Dodatne informacije

Članki

Znanja posoških starovercev

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje