BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Osebni vilinski simbol (Marjetka Jeršek)

Hiter pregled

Za vsakogar obstaja le en osebni vilinski simbol, ki v sebi združuje vse, kar v tej reinkarnaciji potrebujemo za popoln in celovit osebnostni in duhovni razvoj.


Je enkraten, originalen, edinstven in neponovljiv vilinski energijski podpis naše osebne energije, ki ga spremlja tudi posebno vilinsko ime – energijska mantra za priklic njegove energije.


Zraven dobite za darilo še obesek – s sliko vašega osebnega simbola.


Izdelek je možno plačati samo po predračunu.


* Zahtevana polja

Redna Cena: 99,00 €

Podrobnosti

Osebni vilinski simbol – Marjetka Jeršek

Osebni vilinski simbol je več kot le osebni talisman in mogočen energijski »logotip« posameznika. Predstavlja čarobni ključ do naših spečih potencialov in skritih zmožnosti.

Osebni vilinski simbol nastane v posebni meditaciji na podlagi osebnega imena in rojstnega datuma. Pojavi se kot energijska holografska svetlobna podoba s specifično energijo in unikatno razporeditvijo elementov gradnikov.

Ko nas spremlja v naši avri, okrepi delovanje vseh drugih simbolov, ki jih že uporabljamo, in nam svetuje pri reševanju težav. Z njegovo pomočjo laže prepoznamo sporočila vesolja in izpolnimo svoje poslanstvo. Končno postanemo oseba, kakršna smo si želeli biti v svojih najlepših sanjah in najplemenitejših željah.

Pomaga nam, da se povežemo s svojim najglobljim bistvom, okrepimo intuicijo, pridobimo globlji uvid in prevzamemo vajeti usode v svoje roke. Hkrati nas kot čarni svetilnik vodi na naši poti, nas varuje, nam stoji ob strani, nas brezpogojno podpira in nam pomaga na vseh področjih našega življenja. Dvigne raven naše zavesti in nam bistveno olajša komunikacijo z višjimi ravnmi bivanja. Programiran je tudi za to, da z njim najdemo srečo, ljubezen, radost, zdravje in uspeh na vseh ravneh.

Dodatne informacije

Članki

Simboli za visoke vibracije

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje