BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Plevelnica Ljubica

Hiter pregled

Plevelnica Ljubica se ponaša z obliko srca, s čimer se lahko popolnoma približamo rastlini in z njenim ostrim robom spodrežemo plevel globoko v prsti. Je darilo tako zemlji kot sebi ali našim najbližjim.


Narejena je iz brona in nasajena na kratek bukov ročaj.


Zaradi široke zasnove je namenjena sajenju in presajanju, saj z njo zajamemo večjo količino zemlje, ki se med delom očisti patogenih bakterij in plesni. Ker je na koncu topa, se ne zatika v loncih. Kovinski deli so iz bakrene zlitine, nasajena je na kratek jesenov ročaj.


Teža: 0,24 kg Dimenzije: 30 × 9,3 × 16,5 cm

Redna Cena: 38,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

BAKRENO VRTNO ORODJE

Bakreno vrtno orodje omogoča ponoven pristen stik človeka z rastlinami, zemljo, naravo, saj ga med delom polni z blagodejno energijo. Hkrati zvišuje življenjski potencial rastlin, krepi njihovo odpornost in bogati zemljo z redkimi elementi, tako da so rastline bolj hranljive. Baker odganja celo polže. Predvsem pa – ne rjavi in se veliko manj obrablja.

Vrhunsko orodje iz masivnega brona (zlitina 92 % bakra in 8 % kositra) in ročaji, narejenimi iz lesa slovenskih gozdov. Vse orodje se ponaša z garancijo 25 let na kovinske dele in 2 leti na leseni del.

Dodatne informacije

Članki

Na vrt z bakrom
Celi zemljo, odganja polže

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še