BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Novo

Priporočnik za življenje – izkoristi danosti življenja

Hiter pregled

Priporočnik za življenje se zelo poglobljeno in celostno ukvarja z bistvom življenja. Sledi dvema ciljema: kako živeti življenje na polno vsak trenutek in hkrati izpolniti osnovno poslanstvo človeškega življenja. Združuje najvišja učenja vrhunskih modrecev in avtorjeve lastne uvide ter spoznanja.

Redna Cena: 27,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Dr. Danilo Kosi - Dayalpuri
Založba: Kailash
Obseg: 255 strani
Format: 17,5 × 24,5 cm
Vezava: trda

»Edina pot v srečo je pot modrosti. Modrost je univerzalna, podarjena vsem, ustvarjena za vse. Kot sonce, ki sije za vse, ali dež, ki pada za vse; ne delata razlike. Skozi katera usta prihaja modrost, sploh ni pomembo. Pomembno je, da jo čim več ušes sliši.« (Avtor)

»Ne potrebujemo ničesar, da bi bili srečni. Sreča se nahaja znotraj našega fenomena. Sreča kot taka ne more biti izgubljena. Mi smo tisti, ki smo izgubili zavedanje o njej.« (Učitelj, Njegova svetost, Vishwaguru Paramhans Sri Swami Maheshwarananda)

Večja kot je modrost, manjše je trpljenje in obratno. Vse težave in trpljenje imajo izvir v neznanju ter napačno razumljenih vlogah in identifikacijah, ki so povezane z odtujitvijo od resnične Biti.

Večina problemov, ki jih imamo, izvira iz globin naše osebnosti. Spremenimo sebe in spremenili bomo svet. Ker je svet takšen, kot ga vidimo mi, in verjamemo, da ga drugi vidijo drugače.

Sistematično in postopno se lotimo problemov. Vsakdanje življenje, ne jemljimo preresno.

Vsi problemi so v nas in vse rešitve so v nas.

Bodimo to, kar smo, ostanimo zvesti sebi in delajmo na izboljšavah. Ne trudimo se bit nekaj, kar nismo! Predvsem pa živimo življenje, zajemajmo ga z veliko žlico, ampak po pameti.

Dodatne informacije

Članki Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje