BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Novo

Reabilar – zmes polifenolov sibirskega macesna (30 kapsul po 100 mg)

Hiter pregled

Reabilar – dihidrokvercetin (taksifolin) je eden najmočnejših naravnih polifenolov z visoko sposobnostjo absorbcije kisikovih radikalov (ORAC) – flavonoid, ki ga pridobivajo iz lubja sibirskega macesna in je netoksičen in nemutagen.


Antioksidati ščitijo celice, mobilizirajo zaščitno moč organizma – izboljšujejo imunski sistem, čistijo telo od zunanjih toksičnih vplivov in spodbujajo proces regeneracije poškodovanih tkiv po poškodbah ali hudih boleznih, upočasnjujejo proces staranja,… En gram taksifolina vsebuje tudi več kot 64.000 enot ORAC, daleč pod njim so vitamin C, vitamin E in drugimi antioksidanti.


Ena 100 mg kapsula z vsebnostjo 98 % čistega taksifolina vsebuje  najmanj 6400 ORAC enot oziroma optimalni dnevni odmerek.


Pakiranje: 30 kapsul po 100 mg (za 1 mesec)


Način uporabe in  priporočeni odmerek: Odrasli enkrat na dan, v času kosila ali večerje.


Če je potrebno, se lahko uporaba tega izdelka ponovi 3-krat na leto. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Redna Cena: 37,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Reabilar je biološko aktiven dodatek. Izdelek je popolnoma nestrupen. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom. Priporoča se kot dodaten vir antioksidantov.

Vsebina ene kapsule: 100mg 98% “Dihydroquercetin (Taxifolin)” (vsebnost dihidrokvrсetina 100 mg, min. 6400 enot po ORAC-u) brez dodatkov, želatinasta ovojnica kapsule.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje