BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 329 (december 2020)

Hiter pregled

IZ VSEBINE:



  • Kako rdeča luč koristi zdravju - Rdeča in infrardeča svetloba odpravljata vzroke bolezni in ne le njihove znake
    Terapija z rdečo in infrardečo svetlobo lahko varno in učinkovito pospeši celjenje ran. Poveča gostoto kosti. Poveča testosteron. Okrepi delovanje možganov. Odpravi tesnobo in depresijo. Zmanjša akne. Lajša bolečine. Prepreči izpadanje las. Zdravi boleč artritis. Odpravi encimsko disfunkcijo, za katero je Nobelov nagrajenec dr. Otto Warburg menil, da je glavni vzrok za raka.


  • Obrazi prekinitvenega postenja - Prekinitveno postenje je odrekanje hrani vsaj za šestnajst ur
    Zdi se, da so obdobja, ko ne jemo, bolj pomembna od tistih, ko jemo. Ko se postimo, pokurimo odvečno maščobo, pospešimo presnovo in vplivamo na druge vidike zdravja. Prekinitveno postenje postaja v svetu čedalje bolj priljubljeno. Med mladimi in starimi. Ponuja nam širok spekter možnosti, da dobro vplivamo na svoje zdravje, ki jih izberemo sami glede na čas in počutje. V vsakem primeru naj bi bil uspeh zagotovljen.


  • Covid-19 onemogoči česen - Česnova voda nam obvaruje imunski sistem
    Če vsak dan popijete dva do tri kozarce vode, v kateri ste od jutra do večera namakali strok česna, ta takoj preide v tanko črevo in začne uničevati Covid-19. Takoj!« Ta nasvet prihaja iz Taškenta, mesta, ki je bilo v nekdanji Sovjetski zvezi vodilno v medicini; med drugo svetovno vojno je v Taškentu nastal pravi cvet sovjetske znanstvene medicinske misli. Spomladi leta 2020, na vrhuncu prvega vala pandemije, je od tam prišlo sporočilo Shukhrata Khalilova, kandidata medicinskih ved. Iz njegovega sporočila povzemamo gradivo za ta članek.


  • Kot bi bili tik pred porodom - Astrološke razmere v letu 2021 (1): Leto 2020 je bilo »odličen« uvod v dramo leta 2021
    Leto 2020 je bilo leto prestrukturiranja na osebni in globalni ravni. Strukture, v katere smo bili prepričani, ki so delovale in veljale, danes bodisi razpadajo ali jih ni več. Potreba, da mora biti nekaj ali vse drugače, že vse od sredine šestdesetih let ni bila tako velika, kot je zdaj. In s temi težnjami bo zaznamovano tudi leto 2021, ki mu bo vladal planet Saturn,« pravi astrolog Bern Jurečič*, predsednik Astrološkega društva Slovenije.


  • Vse manj epileptičnih napadov - Če je telo prenasičeno s kadmijem, bakrom, cinkom, svincem, aluminijem ...
    Enajstletni Alen iz Maribora, z diagnozo avtizem in zadnje leto tudi epilepsija, ima po izsledkih laboratorijske analize v tujini telo precej obremenjeno s težkimi kovinami. Pred petimi meseci je začel uživati kapljice Clean Slate za razstrupljanje telesa od težkih kovin, in njegova mama Mojca pravi, da se že kažejo prvi vzpodbudni rezultati. Zmanjšalo se je število epileptičnih napadov, tako da je vse več zaporednih dni, ko ti povsem izostanejo


  • Voda za več moči - »Čarovnija«: voda se strukturira, revitalizira, ionizira
    Vodo iz pipe natočimo v eno od dveh steklenk iz kompleta za vrtinčenje vode Eli. Nato steklenki privijemo skupaj s pomočjo centralnega prstana ter z gibom roke vodo najprej zavrtinčimo v levo, v nasprotni smeri od urinega kazalca. Počakamo, da se voda iz zgornje steklenke prelije v spodnjo. Nato steklenko obrnemo in postopek vsaj dvakrat ponovimo, tako da vodo prevrtinčimo še v desno, v smeri urinega kazalca. V tem kratkem času se vmes zgodi »čarovnija« narave. Voda se revitalizira, strukturira, ionizira. Dobi prijeten okus, postane mehkejša, bolj pitna. Predvsem pa bolj »živa« in sprejemljiva za celice.


  • Nastanek planeta Zemlja - Listamo po knjigi Zecharie Sitchina »Na Zemlji so živeli velikani« (1)
    Preden preidemo k Sitchinovi zadnji knjigi Na Zemlji so živeli velikani (There Were Giants Upon the Earth), je potrebno nekaj besed o njegovem prvem delu Dvanajsti planet (The 12th Planet). To je začetek njegovega opusa Zemljine kronike (Earth Chronicles), zbirke knjig, ki se vse vrtijo okrog osnovnih dogajanj nekje v prazgodovini Zemlje oziroma človeštva. Babilonski ep o stvarjenju sveta oziroma vesolja Enuma Eliš govori o veliki vojni bogov, ko je bog Marduk premagal boginjo Tiamat. Če pa te vojne bogov ne gledamo kot mit, ampak kot dogajanja v vesolju, bogove pa razumemo kot planete našega osončja, pridemo do zgodbe o nastanku našega planeta Zemlje.


  • Komunicira z nezemljani - Zemlja bo planet brez nasilja, vojn, revščine, bolezni, staranja, smrti …
    Zemlja bo planet brez nasilja, vojn, revščine, bolezni, staranja, smrti …


  • Branje treh zadnjih - Številk je omogočeno samo naročnikom na Misterije.
    Živimo na planetu, ki je zapor in kjer vse poteka po scenariju karmičarjev. To so zla bitja, ki se hranijo z negativno energijo trpljenja ljudi in živali, druga skupina pa se hrani z molilno energijo ponižnih in ubogih vernikov. A obeta se nam ukinitev karmičarskega sistema, zaradi katerega zemljani tako hudo trpimo. Slednje se je že zgodilo na planetu Palki, ki je na istem mestu kot Zemlja, samo v drugi dimenziji, tako da so prebivalci Palkija nevidni za Zemljane,« pojasnjuje Senad Dizdarević iz Ljubljane, novinar, pisec in ljubitelj znanstvene fantastike, ki v budnem sanjanju že vrsto let komunicira z nezemljani.