BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 332 (marec 2021)

Hiter pregled

IZ VSEBINE:



  • Ni vsaka magija slaba - Kako se zaščitimo pred črno magijo, uroki, prekletstvi in energijskimi napadi
    S knjigo Magija – most med znanostjo in religijo Marjan Ogorevc razbija predsodke, strah in vraževerje, povezane z magijo. Med drugim, da je vsa magija slaba. A magija je vsako dejanje, ki ga naredimo s ciljem, da bi nekaj spremenili ali vplivali na tok dogodkov. Razlika med belo in črno magijo pa je le v namenu: s prvo koristimo, z drugo škodujemo. V knjigi in v pogovoru z avtorjem boste izvedeli, kaj je najboljša zaščita pred črno magijo, uroki, prekletstvi in vsemi vrstami energijskih napadov. To so visoka raven zavesti, ozaveščanje, razumevanje in osvobajanje od podedovanih prepričanj in vraž. Pa zaupanje brez strahu, čistost misli in brezpogojno sprejemanje sveta takšnega, kot je.


  • Kdo naj žvrklja olje? - Najpreprostejše in eno najmočnejših zdravilnih orodij naravne medicine
    Žvrkljanje olja je eno najpreprostejših, a hkrati eno najmočnejših zdravilnih orodij naravne medicine. Za marsikoga je nepredstavljivo, da ima lahko tako preprosta terapija tako dramatičen učinek in da lahko zdravi izčrpavajoče degenerativne bolezni. Olje samo po sebi ne zdravi; to naredi telo. Olje le spodbudi samozdravljenje. Naša telesa so neverjetni organizmi. V sebi imamo »programirano« sposobnost zdravljenja skoraj vseh nalezljivih in degenerativnih bolezni. Če odstranimo okoliščine, ki povzročajo bolezni, in telesu zagotovimo, kar potrebuje za obnovo, lahko premagamo skoraj vsako bolezen. O tem, kako in zakaj žvrkljamo olje, je Barbara Černe napisala knjigo-priročnik, iz katerega povzemamo ta članek.


  • Zapoved: prezračite prostore! - Notranji zrak je do šestkrat bolj onesnažen kot zunanji
    Prejšnjič smo zapisali, da je redno temeljito prezračevanje prostorov pomembno za zdravje. Da omejimo možnost okužbe v prostoru z več ljudmi, tako doma kot na delovnem mestu, tudi z novim koronavirusom, moramo na stežaj odpreti okno zjutraj za dvajset minut in vsako uro za deset minut. A tako pozimi izgubljamo toploto, izpostavljeni smo prepihu, učinek je kratkotrajen. In še zebe nas. V celjskem MIK-u pa so razvili lokalni prezračevalni sistem MIKrovent. Za prezračevanje pri zaprtih oknih. V stanovanjih, hišah, pisarnah, bolnišnicah, domovih za ostarele, hotelskih sobah …


  • Deklica mora imeti punčko - Lutka lajša sporazumevanje, spodbuja dojemanje, domišljijo, daje občutek varnosti ...
    Terapevtska lutka ali punčka je tista, ki jo mati sešije svojemu otroku z ljubeznijo. Če pa nimate volje, časa in veščine, da jo sešijete, vam jo lahko izdela Janja Kikelj. Mete, kot je poimenovala slovenske punčke v ljudskih oblačilcih, izdeluje kot terapevtske punčke za deklice. Sešije jih z ljubeznijo, kot bi jih sešila materina roka. Nobena ni enaka drugi, saj jih ne izdeluje serijsko. Ker jih obleče v preprosta, neizumetničena ljudska oblačilca, v deklici, ki se igra in spi s takšno punčko, vzbujajo varnost in toplino. Za fantke pa izdeluje terapevt­ske pajacke. Z Janjo Kikelj smo se pogovarjali o terapevtskem vidiku lutk iz blaga.


  • Vrani so pametne ptice - Kje naj bo gnezdo, kam naj se selijo, kam naj skrijejo hrano …
    Vsako živo bitje se mora sporazumevati z okoljem. Sicer propade. Ugotavljati mora, kje naj dobi hrano, kje najde ustreznega partnerja za razmnoževanje, in se mora izogibati nevarnostim. Odzivanja so zelo jasna glede na zaznane okoliščine; so v glavnem prirojena in se jih ni treba naučiti. Ptice ne potrebujejo pouka, kako naj zgradijo gnezdo, kam naj se jeseni selijo in kako naj skrijejo hrano.


  • Pomoč amuletov - Vilinski simboli za denar, zdravje, ljubezen, učenje …
    Po ločitvi od moža, ko sem ostala sama s tremi otroki, so se počasi začele kopičiti neplačane položnice. Po nekaj mesecih nam je grozilo, da ostanemo brez strehe nad glavo. Kupila sem si obesek z vilinskim simbolom Amali Doare. To je amulet za pritekanje denarja, zlata, bogastva v materialni obliki. Zvečer sem ga vzela v roke, tiho izgovarjala njegovo ime in prosila, naj mi pomaga.


  • Bo svoboda le še spomin? - Apokaliptične napovedi Vernona Colemana (2)
    Zakaj je bilo treba otrokom odvzeti pouk v razredih, če pa (ne)zaprtje šol ne vpliva na širjenje novega koronavirusa? Bo zaradi gospodarskih posledic zaprtja družbe prišlo do pretrganja dobavnih verig hrane? Smo res na poti v eno najhujših svetovnih recesij v sodobni zgodovini? Ali bosta naša svoboda in svoboda govora le še spomin? Na ta vprašanja skuša odgovoriti Anglež Vernon Coleman, pronicljivi opazovalec in kritik dogajanja v naši družbi.


  • Ljudje brez obraza (2) - Pričevanja o srečanjih z nenavadnimi bitji
    Taksifolin, znan tudi kot dihidrokvercetin, ki ga pridobivajo iz lubja sibirskega macesna, je eden najmočnejših naravnih antioksidantov – polifenolov (flavonoid). Onesposablja proste radikale v telesu, krepi stene krvnih žil, izboljšuje obnovo notranjih organov in tkiv. Varuje celice, izboljšuje imunski sistem, čisti telo pred zunanjimi strupenimi vplivi, obnavlja poškodovana tkiva po poškodbah ali hudih boleznih. Upočasnjuje staranje, preprečuje nastanek bolezni in zavira že obstoječa bolezenska stanja.