BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 331 (februar 2021)

Hiter pregled

IZ VSEBINE:



  • Zdravljenje z zvokom in tišino - Najzdravilnejša frekvenca je lasten glas
    Odprava duševnih in čustvenih bolečin, osvobajanje starih travm, izboljšanje pretoka energije, spremembe hormonskih stanj in odprava neplodnosti, avtoimunskih bolezni, osebna rast … Vse to in še veliko več dosežemo zgolj z zvokom, kajti … »Zvok je vibracija, ki močno učinkuje na vsa naša čustva in psihofizično počutje; vedno je veljal za neposredno povezavo med človekom in božanskim. Stare civilizacije poznajo celostno zdravljenje z zvokom že tisočletja, zdravilni vpliv zvoka pa je dandanes tudi znanstveno dokazan. Zvok je večdimenzionalen. Deluje na telesni, čustveni, duševni in duhovni ravni. Zvok uporabljamo za součinkovanje z drugimi oblikami energijskega delovanja, kot je denimo glasba, instrumentalna ali vokalna, s katerimi je mogoče tudi vplivati na elektromagnetna polja in impulze v človeku ter njegovem okolju,« pojasnjuje Barbara Vodnik, glasbenica, sopranistka, raziskovalka zvoka. Je pedagoginja in holistična terapevtka z zvokom in glasom. V Ljubljani vodi zasebni zavod Glas ter Holistični atelje glasbene ustvarjalnosti »Voce divina«.


  • Kako zdravi svetloba? - Fotobiomodulacija telesa ne greje, a ga napolni z energijo
    Najbolj znane učinke rdeče in bližnje rdeče svetlobe so ruski raziskovalci odkrili že pred skoraj sto leti. In jih tudi upoštevajo, denimo pri težavah s srcem. Bolj skrito ta dognanja uporabljajo po svetu športniki, denimo kolesarji na dirki Tour de France.


  • Dva in pol kilograma manj - Hujšanje s pomočjo napitka Slim Gold in prekinitvenega posta
    S pomočjo napitka Slim Gold in prekinitvenega posta sem v treh tednih shujšala za dva do dva kilograma in pol; za netočen podatek je kriva moja neuravnotežena tehtnica. Upam, da mi oprostite, ker teže ne bom razkrila, saj po dobri maniri žensk ni vljudno spraševati po teži in letih. A zmanjšanje telesne teže vidim in občutim pri trebušni maščobi, ali po domače povedano: obroči okoli trebuha so se zmanjšali. Z vami delim svoj osebni dnevnik, ki je bil priča dogajanju.


  • Kaj upočasnjuje staranje? - Pivci vina za štirideset odstotkov zmanjšajo skupno tveganje za smrt
    Omejevanje kalorij s pozitivnim spreminjanjem izražanja genov omogoči podaljšanje življenja in zdravja, a bi moral človek za dosego tega cilja dnevno s hrano zaužiti samo okoli 1750 kalorij. O tem smo več pisali v prejšnjih Misterijih. V zadnjih nekaj desetletjih, zlasti v zadnjih nekaj letih, pa so raziskovalci odkrili številne prehranske sestavine, ki so pokazale, da lahko upočasnijo staranje. Nekatere so podaljšale življenjsko dobo več vrst živali. Od možnih posnemovalcev omejevanja kalorij je postal v zadnjem času predmet velikega znanstvenega zanimanja resveratrol.


  • Prezračevanje zajezi smrti - Zakaj naj sedijo učenci v bundah in kapah ob odprtih oknih učilnic
    »Morda je največja nevarnost za prenos covida-19 zaprt in slabo prezračen prostor, saj se po zadnjih znanstvenih ugotovitvah virus lahko prenaša tudi prek aerosola. Ker običajna maska pri aerosolu ne pomaga, je rešitev temeljito prezračevanje. To je ob dosedanjih ukrepih, ki so znani od lanske pomladi, edini nov ukrep, ki bi utegnil preobrniti potek epidemije,« opozarja upokojeni zdravnik in nekdanji zdravstveni minister dr. Dušan Keber.


  • Duševne bolezni poletele v nebo - Apokaliptične napovedi Vernona Colemana (1)
    Socialna distanca. Številni brezposelni. Porast bolezni. Univerzalni temeljni dohodek namesto službe. Brezgotovinsko poslovanje … Ukrepi, ki smo jim priča med pandemijo novega koronavirusa, nam bodo grenili življenje tudi v prihodnosti. To napoveduje Anglež Vernon Coleman. Je avtor več kot sto knjig o zdravju, medicini, psihologiji, sociologiji, politiki, živalih in drugih aktualnih temah, ki so jih samo v Angliji prodali v več kot dveh milijonih izvodov, prevedene pa so pa v petindvajset jezikov.


  • Zdravila proti tesnobi - Plenilci hranilnih snovi v telesu (7)
    Za nespečnost, tesnobo, napade panike in prekomerno razmišljanje zdravniki pogosto predpišejo zdravila proti tesnobi. Njihova učinkovitost lahko reši življenja. A sočasno uživanje alkohola, kave, drugih kofeinskih napitkov ter nekaterih zdravilnih zelišč in prehranskih dopolnil zavira ali poveča sedativni ali pomirjevalni učinek, kar vodi v nove težave.


  • Neumnost, ki kroži - Kako nas nagovarjajo, naj se ne cepimo
    Okrog nas kroži vse več informacij, ki nas nagovarjajo, naj se ne cepimo. Mnogim vzbujajo dvome v pravi namen cepljenja. Eno izmed takih opozoril je izmišljotina, podprta s shemo elektronske konstrukcije, ki naj bi bila bistvo cepiva firme Pfizer. In še preden si preberete opozorilo pred cepljenjem in si ogledate shemo, ki jo objavljamo, sporočamo, kaj o shemi in njeni razlagi meni elektroinženir in avtor številnih merilnih instrumentov Franci Henigman.