BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 344 (marec 2022)

Hiter pregled

IZ VSEBINE:



  • Neromantična podoba Slovenije - V dobri državi mora biti človečnost vselej nad pravom
    Nedavno je izšla knjiga kolumn Stopinje upora avtorja Dragana Petrovca. Izbrane kolumne, ki so izhajale zadnjih sedem let v časopisu Dnevnik, bralcu, ki le bežno spremlja politiko, odprejo neromantičen pogled na Slovenijo. Odstirajo kritičen pogled v zakulisje nastajanja nove države, odkrivajo nekatere izvirne grehe in kritično opozarjajo na sedanje dogajanje v Sloveniji. Knjiga se bere kot kriminalka. In sporoča, da bi morala biti v dobri državi človečnost vselej nad pravom. Žal je pri nas prav obratno. Zato kliče k uporu.


  • Inhaliranje koloidnega srebra - Zoper pljučnico, trdovratni kašelj, vnetja sinusov, grla in podobno
    Po branju članka v januarskih Misterijih »Koloidno srebro se vrača!« je več bralcev vprašalo, kako naj razredčijo, pripravijo ionsko koloidno srebro, da je primerno za inhalacijo. Objavljamo odgovor Štefana Požlepa, avtorja knjižnih uspešnic Koloidno srebro – dejstva in zmote in Koloidno srebro se vrača.


  • Nefretetina skrivnost - Pod pajčolanom prepovedane arheologije
    Tutankamonova in Nefretetina velika skrivnost se nenadoma bliža velikanskemu odkritju: Tutankamonov grob v Dolini kraljev, ki ga vsak dan obiskuje in občuduje množica ljudi z vsega sveta, ni tak, kot nam ga prikazuje uradna egiptologija. Večletne natančne, z različnimi raziskovalnimi tehnologijami podprte raziskave znanega britanskega arheologa-egiptologa dr. Nicholasa Reevesa nam razsvetljujejo nekaj nepojmljivo novega: Tutankamonova grobnica je veliko večja, kot jo dandanašnji videvamo in občudujemo turistični obiskovalci in egiptovski zanesenjaki.


  • Fantomske rakete - Neznane ali neidentificirane tehnologije so morda zunajzemeljske
    Eden prvih valov NLP-jev se je pojavil leta 1946. Večino so jih opazili v skandinavskih državah, predvsem na Švedskem. A poročali so tudi iz Grčije, Italije in Indije. Poročila so si bila podobna: posamezniki so poročali, da so na nebu videli nenavadne predmete v obliki rakete ali izstrelka, ki za seboj niso pustili sledi in niso oddajali nobenega hrupa. Med majem in decembrom je bilo prijavljenih več kot dva tisoč opažanj; v več kot dvesto primerih so radarski operaterji opazili signale na radarjih. Na vprašanje, kaj se je pravzaprav dogajalo, v svoji knjigi Dokazi o nezemljanih odgovarja Warren Agius, dolgoletni raziskovalec neznanih letečih predmetov, znan po nepristranskem pristopu do dokazov.


  • Vzorci potujejo v Anglijo in ZDA - Plesni v naših domovih majejo naše zdravje dan in noč
    »Plesni so povsod okoli nas. Problem pa je, da se v bivalnih in delovnih prostorih pojavljajo povečane koncentracije nekaterih vrst plesni oziroma njihovih spor. Velikokrat nevarnega povečanja plesnobe z našimi čutili sploh ne zaznamo. Prisotnost plesni lahko natančno ugotovimo le s posebnimi merilnimi napravami oziroma testi. Ker se plesen pojavlja tako v novogradnjah kot starejših objektih, bi moralo biti merjenje oziroma testiranje ena prvih stvari, kadar stanovalci obolijo za astmo, senenim nahodom ali katero drugo pljučno težavo,« opozarja Igor Šajn*, direktor in ustanovitelj Stavbne biologije Slovenija (Stavbnabiologija.si), ki opravlja tudi meritve plesni.


  • Naravna zaščita pred virusi - Beljakovina iz mleka deluje močno protivirusno
    Laktoferin je beljakovina, ki nastaja v mleku sesalcev, slini in drugih izločkih. Laboratorijske, živalske in klinične raziskave so dokazale učinkovito delovanje laktoferina proti številnim virusom, vključno s tistimi, ki povzročajo navaden prehlad in gripo. Deluje tako, da pomaga blokirati vdor virusov v celice in okrepi moč imunskega sistema za odpravo virusne okužbe. Članek povzemamo iz ameriške revije Life Extension, domače vedenje o laktoferinu pa nam je posredoval doktor farmacije Borut Štrukelj s Fakultete za farmacijo Univerze v Ljubljani.


  • Nihalo pove … - Diagrami in kartice za pridobivanje informacij
    »Diagrami in kartice«, ki jih pri delu z nihalom uporabljamo za pridobivanje informacij, so dragocen pripomoček na poti duhovnega razvoja ter razumevanja osebnih odnosov, kariere, zdravja, duhovnosti … Lahko nam pomagajo pri usmeritvi v različnih situacijah, iskanju predmetov, potrditvi določenih okoliščin, zdravljenju … Raziskovalka starih duhovnih znanj in delovanja energij Brankica Kuzmanović je skupaj z Marino Prlina, džjotiš astrologinjo, naredila posebne rozete »Rohini – višja stanja zavesti«. Kartice so narejene z dobrim namenom, ljubeznijo in svetlobo v toplih barvah ter z nežno in podpirajočo energijo z vzorci mandal. Primerne so za začetnike, pa tudi za izkušene radiesteziste.


  • Napoved, stara nad 1900 let - Že Janezova apokalipsa svari pred »novim svetovnim redom«
    Razodetje ali Apokalipsa je zadnja knjiga Svetega pisma Nove zaveze. Napisal naj bi jo apostol Janez Evangelist okoli leta 95. Glavni del knjige je opis njegovih videnj o koncu sveta. Nemški raziskovalec Jan van Helsing se v knjigi Roke proč od te knjige med drugim osredotoča na trinajsto poglavje, verze 1–18, ki nas opozarjajo pred novim svetovnim redom. Ta pa se že kar nekaj let udejanja pred našimi očmi, kar naj bi bilo že v zaključni fazi.