BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 351 (oktober 2022)

Hiter pregled

IZ VSEBINE:



  • Informacije vzbudijo spremembe - Prenos informacij v steklo in vodo je že staro znanje
    Informacijske tehnologije, povezane s prenosom informacij v nek medij, denimo steklo ali vodo, ki so zadnje čase kar precej priljubljene, so že stare tehnologije. Z njimi se je ukvarjal že denimo nemški zdravnik in raziskovalec dr. Wilhelm Reich (1897–1957), ki pa je te tehnologije le obudil,« pojasnjuje dr. Yuri Yatsko, dr. fizike.


  • Ali 5G streže po življenju? - Škodljiv vpliv tehnologije 5G na drevesa in rastline (1)
    Bralci Misterijev ste nas opozorili na zapis dr. Sandre Bonča* o škodljivem vplivu 5G na slovenske gozdove. Povprašali smo jo, koliko so slovenski gozdovi ogroženi in na čem temeljijo njene trditve. Na Univerzi v Ljubljani je doktorirala iz interdisciplinarnega doktorskega študijskega programa varstva okolja.


  • Seks na invalidskem vozičku - Težave zadovoljevanja spolnih potreb hendikepiranih bi morali odpraviti
    Invalidi, ljudje z dolgotrajnimi telesnimi, duševnimi, intelektualnimi ali senzoričnimi okvarami, ki jih različne ovire omejujejo, da bi enako kot drugi polno in učinkovito sodelovali v družbi, se srečujejo tudi s težavami s seksom, ki je vsekakor njihova pravica.


  • Kako odvržemo preteklost - Bolezni izhajajo iz stresnih odzivov, zapisanih v družinskem in kolektivnem spominu
    Nataša Čebulj, moderatorka in trenerka za sistemske in družinske postavitve ter ustanoviteljica Inštituta za sistemske postavitve v Sloveniji, ima s sistemskimi postavitvami dvajsetletne izkušnje. Osnovno metodo družinskih postavitev, s katerimi je začela po vzoru Berta Hellingerja za razreševanje družinskih travm, uporablja zdaj tudi za vpoglede v nevidne vzroke dogajanj v podjetjih in drugih organizacijah.


  • Kako se znebimo entitet - Entitete neboleče odstranjujejo za to usposobljeni terapevti
    Na astralni ravni prebivajo različna bitja. Nekatera med njimi so energijsko neodvisna (angeli), druga pa za svoje preživetje potrebujejo energijo drugih bitij – takšnim bitjem v ezoteriki pravimo entitete.


  • Spominjanje prejšnjih življenj - Kdo ste bili v preteklosti ali kje ste živeli?
    »Energija iz naših preteklih življenj nas kar naenkrat strese, da bi preverila, ali smo pozorni. To vem, ker se mi je v minulih letih zgodilo ogromno čudnih stvari, in ko sem ugotovila, da se to dogaja skoraj vsem, ki jih poznam, sem prepoznala pojav, imenovan supretrovie – spontano inducirano spominjanje preteklega življenja. Ampak ko se ljudem zgodi supretrovie, se ga večinoma sploh ne zavedajo,« pravi avtorica tega članka Shelley Kaehr, svetovno znana regresoterapevtka v pretekla življenja.


  • Nezemljani so redkobesedni - Pogovori z nezemljani (1)
    »Eno najredkejših vrst srečanj z neznanimi letečimi predmeti je doživetje na krovu ali srečanje z nezemljanom iz oči v oči. Presenetljivo je, da je v veliki večini teh srečanj med ljudmi in vesoljci le malo ali čisto nič pogovora. V primerih, ko gre za neke vrste sporazumevanje, je to pogosto enostransko in omejeno na nezemljane, ki prestrašenim pričam povedo frazo. Stavek je vedno znova isti. Slišal sem ga že tisočkrat. To je skoraj kot pokvarjena plošča. Prve besede iz ust (ali misli) vesoljcev so vedno: ›Ne boj se. Ničesar ti ne bomo naredili.‹«


  • Hipnoza: zdravi telo in dušo - Vodnik do skrivnih psihičnih moči odkriva, kako prebudimo šesti čut
    Kako usposobimo mišice našega duha, obvladamo čustva in »opičje« možgane, stopimo v praznino in mir, prebudimo šesti čut, razvijemo parapsihološke sposobnosti, prekognicijo, telepatijo, telekinezo, jasnovidnost, psihometrijo, medijstvo … in vstopimo v vzporedne svetove, razberemo v Vodniku do skrivnih psihičnih moči – prebudimo svoj šesti čut. V knjigi založbe Ara.