BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 348 (julij 2022)

Hiter pregled

IZ VSEBINE:



  • Mnogim zdravilom bo odklenkalo - Peptidi obnavljajo celice, preprečujejo bolezni, vnetja in staranje
    »Po dvajsetdnevnem jemanju kapsul Cardio 3 Plus – v njej so združeni peptidi za srce, žile in jetra – so otekline z mojih nog izginile. Dodatni vzglavnik za lažje dihanje v jutranjih urah je postal odveč. Po hoji po stopnicah ne potrebujem več nekajsekundnega premora, da neham loviti sapo. Zdravil za izločanje vode ne jemljem več. Znaki popuščanja srca so izpuhteli … Peptide sem jemal tri tedne, zdaj pa imam pol leta premora. Potem bo verjetno dvajsetdnevno jemanje peptidov treba ponoviti …« To ni zgodba, ki bi si jo izmislili na oglasnem oddelku proizvajalcev peptidov, temveč resnična zgodba sodelavca iz našega uredništva. Tako učinkovitega zdravila oziroma prehranskega dopolnila ni preizkusil še nikoli, pa teh res ni bilo malo.


  • Avgusta tudi do 40° C - Poletje bo zelo vroče, neurja, strele, viharji, saharski pesek …
    »Okrog preloma poletja, ob kresu (21. junija), se bo vreme umirilo in zelo visoke temperature pričakujem čez cel ostanek junija in cel julij; z nevihtami, strelami in neurji, tja do velike maše (15. avgusta). Potem se bo pa spet nenadno ohladilo in bo konec avgusta že tako hladno, kot je običajno konec septembra. Tako da bo letos zima potrkala prej, pa tudi bolj snežena bo. Zato, ker je bilo ogromno cvetnega prahu in stara bloška pravi Kolikor praha, toliko snega,« o letošnjem vremenu pravi mag. Dušan Kaplan z Blok, zbiratelj ljudskega izročila o vremenu.


  • Preti nam lakota - Cene hrane naj bi se zvišale do petdeset odstotkov
    Napovedano svetovno pomanjkanje hrane se je že začelo. V prihodnjih mesecih pa se bo le še stopnjevalo. Pomanjkanje mlečne formule za dojenčke v ZDA je šele začetek. Hitrost, s katero se stvari trenutno spreminjajo po vsem svetu, je osupljiva. Večina ljudi napačno domneva, da bo življenje še naprej potekalo kot običajno. Povzemamo sedemnajst dejstev o nastajajočem svetovnem pomanjkanju hrane. Upamo, da bo Slovenijo to prizadelo čim manj in da bo na to pripravljena.


  • Kako se znebimo duhov - Praktični nasveti poklicne lovke na duhove
    »Na podlagi svojega dolgoletnega ukvarjanja z nadnaravnim lahko trdim, da se nemalokrat zgodi, da so ljudje prepričani, da so se srečali z duhom ali entiteto, v resnici pa za tisto, kar se dogaja v njihovem domu ali na delovnem mestu, obstaja povsem logična razlaga.« To povzemamo iz knjige Kako očistimo svoj dom duhov avtorice Debi Chestnut, ki že več kot trideset let raziskuje in predava o nadnaravnem.


  • Je usmerjena energija orožje? - Projekt HAARP (2)
    Ko je 11. marca 2011 uničujoč potres prizadel japonsko obalo pokrajine Tohoku ter opustošil celotna mesta in uničil ogromno kmetijskih površin, se je zgodilo nekaj zelo nenavadnega. Kot so pozneje odkrili znanstveniki, so se temperature v ionosferi malo pred potresom izrazito dvignile. Nad epicentrom so izmerili občutno povečano infrardeče sevanje. Dimitar Ouzounov iz Nasinega Goddardovega centra za vesoljske polete je takrat potrdil, da so bile največje vrednosti dosežene nekaj ur pred potresom. Je bil na delu HAARP? se sprašuje nemški novinar Andreas von Retyi.


  • Samozdravljenje z računalnikom - Frekvence, ki vodijo terapije, prihajajo iz možganov
    Objavljamo izkušnjo uporabnice kvantnega sinhrometra, ki smo ga predstavili v članku »Sami sebi – zdravnik« v Misterijih decembra 2021. Kvantni sinhrometer je računalniški program, ki z zaznavanjem različnih frekvenc našega telesa, ki prihajajo iz možganov, ugotavlja stanje telesnih organov, tkiv in celic ter zazna odstopanja od homeostaze organizma. Ugotovi obolele dele telesa in alergene v telesu ter še veliko več. Nato pa lahko tudi predlaga in izvede ustrezno terapijo.


  • Samoterapija z oljčnim oljem - Ozon onesposobi viruse, oksidira bakterije, glivice, parazite in rakave celice
    Z ozonom razkužujemo vodo, sadje, zelenjavo, meso … Z njim si pripravimo za čiščenje organizma in ohranjanje zdravja tudi zdravilen oljčni napitek. Žlico z ozonom prepojenega olja zaužijemo zvečer pred spanjem. Obvezno na prazen želodec. V deviško oljčno olje prhamo ozon dvajset minut.


  • Nadnaravne jogijske moči - Sidhiji indijskih jogijev so dokaz fenomenalnih človeških zmožnosti
    Sidhiji so duhovne, paranormalne, nadnaravne moči in sposobnosti, ki so plod duhovnega napredka s prakso meditacije in joge. Asociacije, ki jih prebuja ta beseda, so podobe mož, ki lebdijo v zraku, so živi dlje časa pokopani pod zemljo, zavozlani v neverjetnih položajih ali nepoškodovani sedijo v ognju. Različni vidiki sidhijev so bili predmet številnih raziskav, a jih do danes znanost ni priznala, čeprav so ti pojavi znani že tisoče let. Najbolj sistematično jih je okoli drugega stoletja pojasnil v Joga sutrah indijski modrec in filozof Patandžali.