BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 358 (maj 2023)

Hiter pregled

IZ VSEBINE: • Zdravijo dušo in človeka - Bachove cvetne kapljice preženejo vsa negativna čustva
  Dr. Edward Bach (1886–1936), angleški zdravnik, bakteriolog in homeopat, je v tridesetih letih prejšnjega stoletja iskal zdravila za zdravljenje vzrokov bolezni in ne zgolj za odpravljanje bolezenskih simptomov. Želel je zdraviti bolnika in ne bolezni. Njegova želja je bila najti človeku prijazno zdravilo, ki bi ljudem pomagalo že pri samem čustvenem vzroku bolezni in težav. Rešitev mu je ponudila narava. Vsako negativno čustvo je ozdravljivo. Za vsako negativno čustvo je moč najti rešitev v eni ali več cvetnih esencah, ki jih lahko mešamo med sabo. Pri izdelavi je uporabil le cvetove divje rastočih rastlin in dreves ter izvirsko vodo. Te cvetne esence so danes znane kot Bachove cvetne kapljice. Predstavila nam jih je certificirana Bachova cvetna terapevtka Polonca Čuda iz Ljubljane, ki kapljice tudi izdeluje po originalni Bachovi recepturi.


 • Ko nas oživi računalnik - Frekvenčna terapija na daljavo boljša počutje in zdravje (1)
  Prek spleta ali telefona pošlješ svojo fotografijo. Dodaš rojstne podatke in napišeš, kje stanuješ. To Marjeta Majer vnese v sistem CIEM – enega najkompleksnejših računalniško podprtih oblik diagnosticiranja. Ta ti v kombinaciji s frekvenčno terapijo, ki pride iz sistema, ki domuje v Italiji, naravnost na tvoj dom ter s pripravki Nandika pomaga k boljšemu počutju in zdravju. Iz analize, ki jo pošlje CIEM, so razvidne informacije tvojega energijskega polja. Ker ta sistem odkrije težave še preden se pojavijo na fizični ravni, je njihova vrednost še toliko večja. Seveda ti jih Marjeta Majer*, ki si je znanje pridobila v Rimu in vodi sodelovanje s sistemom CIEM, tudi razloži.


 • Placebo smo mi sami - Z mislimi si lahko pridelamo zdravje, a tudi nakopljemo bolezen
  »Človeško telo se zmore vesti kot svoja lastna lekarna in ustvarjati sredstva za lajšanje bolečin. Najbrž je popolnoma sposobno ustvariti tudi druga naravna zdravila, ko jih potrebuje. Ustvari jih iz neskončne mešanice kemičnih snovi in zdravilnih sestavin, ki so v njem. Gre za zdravila, ki učinkujejo popolnoma enako ali celo bolje kot tista, ki jih predpisujejo zdravniki,« v knjigi Placebo ste vi opisuje Joe Dispenza.


 • Kaj zdravimo z medom - Franc Šivic: »V tej knjigi sem upošteval vse, kar sem sam preizkusil.«
  Med vse pogosteje uporabljamo ne le za hrano, marveč tudi za preprečevanje in lajšanje telesnih in duševnih tegob. Zato smo znanega čebelarja Franca Šivica, ki v devetem desetletju življenja še vedno teče po cesti, da mu ne uide avtobus, in je živa enciklopedija vedenja o medu, prosili, da nam odgovori na vrsto vprašanj. Nabralo se je 110 odgovorov, ki smo jih strnili v knjigo Kaj zdravimo z medom.


 • Predrojstni stik z dušo - Otrok manj joka, je bolj zdrav, hitreje se razvija, nima kakšnih alergij
  Tjaša Pavček je več kot dula. Je adula. Dula je obporodna spremljevalka, ki spremlja nosečnico v obdobju pričakovanja otroka, med porodom in po njem. Ob njej je zato, da jo pripravi na vse, kar se bo dogajalo v tako posebnem obdobju, da jo seznani z vsemi spremembami, fizičnimi in čustvenimi. Potrudi se, da vsem prisotnim ob porodu ostane ta izkušnja v lepem spominu. Adula Tjaša Pavček pa je duhovna povezovalka, ki pomaga bodočim staršem vzpostaviti povezavo z dušo otroka. To povezovanje poteka prek zavestnega diha, starša pa se pri tem ne povezujeta samo z otrokom, pač pa tudi s svojo dušo, zato nosečnost, porod in poporodno obdobje potekajo veliko bolj mirno, ubrano, brez stresa, kar se kaže tudi v tem, da otrok manj joka, je bolj zdrav, se hitreje razvija.


 • So Rh-negativni – nezemljani? - Skrivnost Rh-negativnega krvnega faktorja (2)
  Ljudje z Rh-negativno krvjo naj bi imeli številne skupne lastnosti, kot so dodatno vretence, nadpovprečna inteligenca, občutljivejša čutila, nižja telesna temperatura, višji krvni tlak, povečana intuicija, občutljivost na toploto in sončno svetlobo. Rh-negativne krvi domnevno tudi ni mogoče klonirati, vendar to velja za vse zrele rdeče krvničke, saj ne vsebujejo DNK.


 • Seks lahko podaljša življenje? - Duhovnost in spolnost (9)
  Nekajkrat smo že omenili kult Aiane in Priapa, pred zunanjim svetom tako rekoč popolnoma zaprto skrivno skupnost. Arnold Weech, ki je raziskoval kult Aiane in si je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja pridobil zaupanje nekaterih članov britanske podružnice tega združenja, je trdil (njegovi zapisi danes niso več dostopni), da skupina pozna posebne seksualne metode, s katerimi je moč življenje podaljšati za štirideset let in pri tem ohraniti mladostni videz. Kult Aiane je zanimiv zlasti zato, ker gre za zahodno okultno skupnost, ki svojih spolnih tehnik ne črpa iz vzhodnega izročila, temveč naj bi se naslanjala na tradicijo iz pozne antike, ki se je, prikrita, ohranila do danes.


 • NLP-ji nam (še) ne grozijo - Neznani leteči predmeti se iz obrobne selijo v osrednjo znanost (4)
  Pričevanja o NLP-jih obstajajo skozi celotno človeško zgodovino. Če bi bili nekoliko spekulativno predrzni, bi morda celo lahko rekli, da so na Zemlji dlje kot človeška civilizacija. Po vseh znanih značilnostih so mnogo superiornejši in če bi imeli slab namen, bi bilo človeštvo že zdavnaj izbrisano z obličja planeta. Je pa res, da zgodovina ni zagotovilo za prihodnost.