BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 368 (marec 2024)

Hiter pregled

IZ VSEBINE: • Dokončno se začenja »nova doba« - Plutonove radikalne spremembe in preobrazbe prinesejo globoke krize
  Življenje je ciklično, ponavljajoče se in merljivo. Tisočletja vnaprej je mogoče izračunati, na kateri dan bo kateri planet v konjunkciji z drugim in na kateri dan bo v ustrezni točki svojega krožnega gibanja. Na podlagi astrologije je tako mogoče tudi prepoznati, v katerem trenutku obstaja možnost, da bo na Zemlji prišlo do večjih naravnih nesreč, vojne ali česa drugega. Zanimalo nas je, ali zdaj obstaja nevarnost tretje svetovne vojne? Ali ta morda celo že poteka? To se sprašuje vedno več ljudi, v svetu je izšlo več knjig na to temo, zato smo vprašanja zastavili vodilni slovenski astrologinji Emi Kurent.


 • Zakaj duše ostajajo na zemlji? - Nedavno umrli se običajno predstavijo na posebno živahen način
  »Zakaj se duhovi umrlih zadržujejo v naši bližini? Jasnih odgovorov nimam, imam le nekaj teorij in zgodb, ki vam jih ponujam v razmislek,« pravi avtorica Sterling Moon; iz njene knjige, ki je nedavno izšla v slovenščini, Pogovarjanje z duhovi, povzemamo ta članek.


 • Levkemija ni krvni rak! - Levkemija – razlaga po novi medicini dr. Hamerja (2)
  Vse vrste levkemije so dobra novica, trdi utemeljitelj »nove medicine« dr. Ryke Geerd Hamer (1935–2017). Potrjujejo namreč, da je bolnik razrešil konflikt samorazvrednotenja, ki je sprožil ta biološki proces, in da je zdravljenje že v teku. Tokrat nam naturopat Jože Medle, avtor knjige o Hamerjevi medicini, razlaga, kaj se dogaja v naslednjih fazah samozdravljenja po razrešitvi notranjega konflikta.


 • Od kod paranormalni pojavi? - Geomagnetno delovanje povzroča paranormalne pojave in nenavadne dogodke
  Veliko ljudi pravi, da občutijo vreme v kosteh. Ob polni luni se premetavajo po postelji. A le malokdo ve, da na naše vedenje in organizem vplivajo tudi delci s površja Sonca in drugih planetov. Zemlja in človeštvo so izpostavljeni nenehnemu geomagnetnemu delovanju v vesolju. Izsledki sodobnih raziskav pa kažejo, da povzroča to delovanje tudi paranormalne pojave in nenavadne dogodke. Michael Persinger, ameriški profesor nevrologije, je odkril, da se nenavadne nadčutne zaznave dogajajo največkrat ob dnevih nizkega geomagnetnega delovanja. Najpogosteje med deveto in enajsto uro zvečer ter od dveh do štirih zjutraj. Raziskovalci so tudi odkrili posebno območje v možganih – temporalne režnje, ki se odzivajo na geomagnetne vplive.


 • Pridejo tudi pokojni - Ljudem letijo predmeti po stanovanju, odpirajo in zapirajo se jim vrata …
  Energijska terapevtka Anita Klančišar Akaša iz Zagorja ob Savi že dvajset let pomaga ljudem. Zato ima na tem področju veliko izkušenj, ki jih je tokrat delila z nami. Na Inštitutu Bion je leta 2020 test potrdil njene sposobnosti; pridobila je certifikat (bio)energijskega delovanja na človeka.


 • Privzemanje novega imena - Čarno ime nam spremeni življenje
  S privzemanjem čarnega imena so povezana številna verovanja in tudi sodobno čarovništvo. Čarno ime lahko močno spodbudi naš psihični, duševni, telepatski in jasnovidni razvoj, če k njemu pristopimo z introspekcijo, opazovanjem lastnih čustev, hotenj in misli, samoopazovanjem in pogumom. Je urok, ki ga naredimo sami sebi in ki spremeni tok našega življenja.


 • Je tudi vaš otrok medialen? - Otroci novega tisočletja imajo vse več sposobnosti
  Ne samo, da se zadnjih nekaj desetletij izredno povečuje število medialnih otrok, temveč se povečujejo tudi njihove sposobnosti. Trinajstletni Lorenz vidi svojega pokojnega dedka, se z njim pogovarja in njegova sporočila iz posmrtnega življenja prenaša na druge. Kevin se priplazi v posteljo svojih staršev in jima pove, da je bil »veliki angel spet ob njegovi postelji«. Peter je star devet let in vidi avro okoli živih bitij ter bere misli drugih ljudi. Vladimir bere iz zaprtih knjig, njegov brat Sergej pa z močjo misli upogiba žlice.


 • Nezemljani vplivajo na nas - Zunajzemeljska inteligenca je med nami je že dalj časa
  V svetu NLP-jev, kjer meja med znanim in neznanim ostaja zabrisana, se je pojavil glas, ki prinaša jasnost in strokovnost. Dr. Garry Nolan, priznan profesor z Medicinske fakultete Univerze Stanford, je ena redkih avtoritet, katerih mnenje nosi veliko težo in verodostojnost. V tem članku razkrivamo njegove poglede in odkritja o enem najbolj zagonetnih pojavov, o katerem je že večkrat javno spregovoril. A če je bil še leta 2022 nekoliko znanstveno zadržan, je leto dni kasneje veliko bolj neposreden.