BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 341 (december 2021)

Hiter pregled

IZ VSEBINE:



  • Prva varnost: nakup zlata - Kako zavarujemo kupno moč, prihranke in premoženje
    Ali je pred nami res zlom finančnega sistema oziroma vsesplošna kriza? Naraščajoče cene energentov in hrane naj bi bile šele uvod v globljo krizo. Kaj se dogaja? Kako v teh časih zavarujemo svojo kupno moč, prihranke in premoženje? Kako smiselno je trenutno kupovati zlato in za koliko denarja? Koliko premoženja, prihrankov pretopimo v zlato in kako, kje ga kupimo? Kam še vlagati, če imamo kak višek denarja? Na ta vprašanja odgovarja Matjaž Štamulak*, finančni svetovalec z osemnajstletnimi izkušnjami in z licenco investicijskega svetovalca in upravljavca premoženja.


  • Pomaga spati in varuje možgane - Melatonin zmanjšuje negativen učinek nekaterih zdravil in strupov na naš spomin
    Za melatonin vemo, da nam pomaga spati. Številne študije pa kažejo, da lahko izboljša spomin in je pomoč pri Alzheimerjevi in Parkinsonovi bolezni. Lahko je del nočnega režima, ki varuje starajoče se možgane. Raziskave govorijo, da melatonin izboljša spomin tudi pri zdravih odraslih. Izboljša več vidikov spomina in poveča tvorbo novih možganskih celic. Izsledke o melatoninu povzemamo po ameriški reviji Life Extension.


  • Slovenija dobi predsednico - Slovenija bo v Evropi postala za življenje ena najboljših držav
    Beograjska jasnovidka Violeta Burić* je v lanski napovedi za letos pravilno napovedala številne demonstracije v Sloveniji, ki se bodo nadaljevale tudi v letu 2022. Čaka nas sorazmerno težko leto. A ne glede na število protestov, tudi zaradi odlokov o koronavirusu, in čeprav bo veliko nezadovoljnih ljudi, bomo vendarle lahko živeli bolj mirno in svobodno. Od aprila in maja prihodnje leto bo življenje namreč lepše in lažje. Od leta 2023 bodo za Slovence napočili boljši časi. Slovenija bo postala ena najboljših držav za življenje v Evropi, napoveduje jasnovidka. Z njo se je pogovarjala Andreja Paljevec.


  • Pomoč pri samousmrtitvi - Uveljavlja se pomoč pri končanju življenja
    Društvo »Srebrna nit – Združenje za dostojno starost« (Srebrna-nit.si) je oktobra dalo v javno razpravo predlog Zakona o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja. Predlaga uzakonitev pravice vseh polnoletnih zdravstvenih zavarovancev, ki neznosno trpijo in ne morejo upati na izboljšanje svojega zdravstvenega stanja, da pod določenimi pogoji zaprosijo za pomoč pri samousmrtitvi. Po koncu šestmesečne javne razprave bodo predlog dopolnili in ga s podporo pet tisoč podpisov vložili v zakonodajni postopek.


  • Zemljenje - Čez gole noge in roke spodbujamo normalno delovanje telesa
    Zemljenje je blagodejno povezovanje človeškega telesa z zemljo. Ko pride naša koža v stik z naravno zemljino površino in njenimi prostimi negativno nabitimi elektroni, ti prodrejo v telo in onesposobijo zdravju škodljive pozitivno nabite proste radikale, ki jim elektronov manjka. Zemljimo se lahko neposredno, tako da bosi hodimo po zemlji. Ali pa posredno – ponoči spimo na rjuhi za zemljenje, med delom za računalnikom pa imamo roke na blazini za zemljenje.


  • Sami sebi – zdravnik - Sami v slovenščini na zaslonu preberemo, kaj nam je in kako to pozdravimo
    Z zaprtimi očmi sedim na stolu. Na ušesih imam slušalke, povezane z računalnikom, in tako je z njim povezano moje telo. Računalnik preverja frekvence mojega telesa in jih primerja s frekvencami zdravih ljudi, ki so naložene v njegovem programu. Svoje delo opravi v pičlih desetih, petnajstih minutah. Sistem nelinearne analize, ki me pregleduje, se imenuje kvantni sinhrometer (Quantum syncrometer). Izredno natančno pregleduje stanja mojih organov, tkiv in celic, zaznava odstopanja od homeostaze organizma, ugotavlja bolezenske organizme in alergene v meni ter še veliko več.


  • Ko predmeti spregovorijo … - Psihometrija je sposobnost meriti in pojasnjevati dušo stvari
    Nekateri ljudje imajo nenavadno sposobnost, ki jim razkrije skrite vibracije predmetov in pomaga ozavestiti vtise materialnih objektov. To so psihometriki. Vzamejo predmet in ga bodisi držijo v rokah ali ga pritisnejo k čelu in začno opisovati, kaj vidijo in občutijo, ko pridejo v telepatski stik z njim.


  • Česa je krivo Sonce - Manj znani, a pomembni vplivi Sončeve dejavnosti na človeka
    Nihanje Sončeve dejavnosti še posebno vpliva na človekov živčni sistem. Pri povečani Sončevi dejavnosti pogosto nastanejo motnje živčnega sistema, lahko se poslabša izločanje želodčnih sokov, zmanjša občutljivost do narkotikov, poslabšajo se pogojni refleksi, poveča se reakcijski čas na dražljaje, pojavlja se več krčev krčnih žil, množijo se napake, na primer pri branju ...