BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 353 (december 2022)

Hiter pregled

IZ VSEBINE:



  • Napolnimo celice s svetlobo - Vsaka bolezen je posledica pomanjkanja svetlobe v celicah
    S svetlobo si lahko pomagamo izboljšati svoje telesno in duševno počutje. Priporočljivo je, da jo v svoj dom in v svoje telo povabimo predvsem v temnih zimskih mesecih, ko nam kože odzunaj ne morejo neposredno božati sončni žarki. Ali pa vse leto, če se moramo veliko zadrževati znotraj doma ali delovnega prostora. Naše celice lahko s svetlobo »napolnimo« prek izdelkov sodobne LED tehnologije, ki si jih nekoč ne bi mogli privoščiti, danes pa so nam splošno dostopni.


  • Kozarec, ki oskrbi telo - Kristalni podpis vode iz kozarca Longy
    Voda iz informiranega kozarca Longy lahko ustvarja kristale heksagonalne oziroma šesterokotne oblike, kar je po metodi japonskega znanstvenika in raziskovalca vode dr. Masaruja Emota (1943–2014) dokaz za njeno višjo kakovost. To sta s testiranjem vode po njegovi metodi oktobra 2022 potrdila raziskovalca Ernst F. Braun in Sarah Steinmann iz laboratorija Atelier für KUNST und Mystic (Wasserkristall.ch) v Uttigenu v Švici. Voda, ki ima porušeno notranjo strukturo, bodisi zaradi mehanskih, kemičnih ali energijskih vplivov, ne more tvoriti kristalov šesterokotnik oblik ali pa so ti poškodovani.


  • Ko ne vemo, kaj nam je - Ko ne spimo, smo izčrpani, v sporu s sodelavci, šefom, partnerjem …
    Mnogi od nas smo izpostavljeni tveganju, da nas potegne v spiralo izgorelosti. Pomembno je, da prepoznamo prve opozorilne znake in takoj ukrepamo. S testom lahko ugotovimo, na kateri stopnji izgorelosti smo. Test je na voljo na spletni strani medicinskega centra Futuristic Life (Izgorelost-futuristiclife.si).


  • Kaj storimo ob jedrski nesreči - Kako preživimo jedrsko katastrofo, kemični in biološki napad (1)
    »Danes prebivalstvo ni najbolj ozaveščeno, kako ravnati ob potresih in drugih tegobah, verjetno tudi ob jedrskem napadu.« To je nedavno izjavil slovenski minister za obrambo Marjan Šarec. Če bi prišlo do jedrskega onesnaženja v Ukrajini, bi bil jedrski oblak v Sloveniji že čez sedem do deset ur. In kaj storimo v primeru jedrskega onesnaženja, če je ta blizu ali daleč od nas. To nas lahko doleti doma ali kje v tujini.


  • Predsednica bo priljubljena - V Misterijih smo že lani napovedali zmago ženske
    Jasnovidka Violeta Burić iz Beograda je v napovedih za leto 2022 pred letom dni v Misterijih pravilno napovedala, da bo Slovenija v naslednjem predsedniškem mandatu dobila predsednico, ki bo storila veliko dobrih stvari za Slovenijo. Ta bo po njenih besedah zelo načelna, zelo odločna in pravična v svojih odločitvah, ljudje jo bodo imeli radi in jo bodo podpirali, ker se bo odločala modro in racionalno. Sicer pa napoveduje Sloveniji v naslednjih štirih letih številne spremembe skoraj na vseh področjih življenja.


  • Znaki nerešenih minulih življenj - Ali nosite nepotrebno breme travm iz prejšnjih inkarnacij?
    Predstavljajte si, da nosite tovor že toliko časa, da ste se nanj navadili. Utrujeni se spotikate. Najraje bi odnehali. Nakar izveste, da se bremena lahko znebite! Nekaterim z bremeni travm iz preteklih življenj je omogočeno, da jih odložijo. Kako vemo, da sodimo mednje? Avstralska hipnoterapevtka in avtorica Karen Joy navaja deset znakov, ki kažejo, da morda nosite nepotrebno breme travm iz preteklih življenj.


  • Potovanje duše po smrti - Duša se osvobodi gravitacije in se dvigne navzgor
    Morda eno največjih vprašanj, ki si ga v življenju prej ko slej vsakdo zastavi, je vprašanje, kaj se zgodi z nami po smrti? Odgovor nanj nam je osvetlila na septembrski delavnici »Življenje po življenju« na Dugem otoku jasnovidka Violeta Burić*, ki bo kmalu izdala Priročnik za potovanje duše – kaj vse moramo vedeti o smrti preden umremo. Pravi, da pred smrtjo ljudje postanejo jasnovidni in natanko vedo, kako bodo umrli. Ter da duša po zapustitvi telesa potrebuje štirideset dni, da pride v svetlobo, in mora v tem času preiti skozi »tunel tišine«.


  • Gospe na dolgih nogah - Čaplje nas učijo potrpežljivosti in ravnovesja v življenju
    Značilnost čapelj so dolge noge, ki jim omogočajo hojo po globoki vodi. Te močvirnike označuje tudi dolg vrat in špičast kljun, ki spominja na konico kopja starodavnega lovca. To jim omogoča, da plen iznenada zgrabijo na večjih razdaljah. Pri lovljenju se počasi in elegantno pomikajo po močvirju, ko pa zaznajo plen, se ustavijo, močno nagnejo naprej, nato pa z bliskovitim iztegovanjem vratu ulovijo plen pod vodo.