BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 360 (julij 2023)

Hiter pregled

IZ VSEBINE: • Zdravljenje psov in mačk - Komplementarne metode pomoči za bolne in stare živali
  Mag. Peter Levstek je prav poseben veterinar za živali, saj pri svojem delu uporablja komplementarne metode zdravljenja. Bioresonanco, akupunkturo, terapijo s koloidnim srebrom in ozonom. Pa tudi CBD kapljice in Bachove cvetne esence. To so živalim prijazne in hkrati učinkovite metode brez stranskih učinkov. So preventiva, podpora zdravljenju ali samostojna metoda zdravljenja. O vsem tem se je priljubljeni veterinar seznanil že veliko let prej, preden smo jih začeli uporabljati v Sloveniji, saj se je z njimi srečal kot vojaški veterinar drugje po svetu, v ZDA, Nemčiji, Franciji …


 • Borovnice razumejo in osrečijo - Borovnice »preberejo« telo in nam pomagajo tako, kot je najboljše
  Najmogočnejše živilo na svetu se skriva vsem na očeh v nizkem grmičevju. To so borovnice. Ni raka, ki ga gozdne borovnice ne bi mogle preprečiti, kot tudi ni bolezni, znane človeštvu, pred katero vas ta sadež ne bi mogel obvarovati. Tako v knjigi Hrana, ki spreminja življenje, iz katere povzemamo ta članek, trdi Anthony William, medicinski medij, ki se pogovarja z Duhom na višji ravni. Ugotavlja stanje in svetuje najbolj uglednim ljudem na svetu, piše knjige ter objavlja spoznanja v kolumnah v časopisih in revijah, sodeluje na radijih in televizijah v ZDA.


 • V Ljubljani ikona toči sveto miro - Sveta mira je znamenje stalne Božje prisotnosti in pomoči
  Lani, enajstega junija, sem v pravoslavni cerkvi v Ljubljani kupila ikono, ki so jo naredili menihi iz Svete gore Atos. Letos maja je iz spodnjega roba ikone, ki je pri meni doma, začela kapljati smola. In v juniju še iz drugega mesta. To je čudež in velik blagoslov, o katerem je v neki župniji zapisan komentar o tako imenovanih »mirotočivih« ikonah – ikonah, ki čudežno točijo zdravilno smolo miro.


 • Zlati rez: manj smrti - Uravnoteženje krvnega tlaka z zlatim rezom
  Vse od izuma merilnika krvnega tlaka pred stotimi leti zdravniki niso uspeli ugotoviti, da so vrednosti krvnega tlaka pogosto v razmerju zlatega reza. V naših telesih deluje natančno nastavljen mehanizem homeostaze – sposobnost telesa, da ohranja stabilnost vseh naših notranjih procesov ne glede na dogajanje in spremembe v okolju, oziroma vzdrževanje notranjega okolja organizma v območju, ki omogoča nemoteno delovanje –, ki vedno poskuša ohranjati sistolični in diastolični krvni tlak v omenjenem razmerju. Na primer, za tako imenovani normalni krvni tlak običajno vzamemo vrednosti 120/80, kar je razmerje 1,5. Če pogledamo skozi prizmo zlatega reza, bi bil normalen krvni tlak 120/74 (razmerje 1,62). Druge vrednosti normalnega krvnega tlaka v skladu z zlatim rezom bi bile še 113/70 in 116/73.


 • Samica partnerju odgrizne glavo - Bogomolke so simbol učinkovitih plenilcev in žrtvovanja
  Bogomolke so dobile ime po njihovi značilni pokončni drži, ki spominja na človeka med molitvijo. Izmed več kot 2300 znanih vrst na svetu jih v Evropi živi le kakih dvanajst. V Sloveniji najdemo štiri vrste: navadno bogomolko, krpatonogo, sivo in malo bogomolko.


 • Sedma amalgamska vojna - Škodljivost amalgamskih zalivk (2)
  Nadaljujemo pogovor o strupenem amalgamu. Zobozdravnik Damir Škripec Larisseger, dr. dent. med., iz naravnega biološkega zobozdravstva ZZAD v Ljubljani, pravi, da je zdaj znano, kako amalgam, ki so ga začeli uporabljati že pred skoraj dvesto leti, škoduje zdravju, pa vendar države, ki jih imamo za napredne, med njimi ZDA, Nemčija, Velika Britanija, Kitajska in EU, premikajo meje njegove uporabe še krepko po letu 2030.


 • Zvok kot pot do Boga - Petje in ponavljanje svetih imen je metoda za doseganje razsvetljenja
  V sedanji dobi, znani tudi kot kali juga, naj bi bilo petje in ponavljanje svetih imen prava tehnika za doseganje razsvetljenja. Ko ljudje pojejo sveto ime, ne glede na to, kateri tradiciji pripada, se zaustavi dejavnost uma in čutil; doživljajo srečo, spokojnost, radost, prežeto z lepoto življenja. O preobrazbeni moči petja svetega imena in ponavljanju manter kot resnični poti do bogospoznanja smo se pogovarjali s sledilci duhovne skupnosti Bhakti Marge* iz Maribora.


 • Uradni dokumenti o NLP-jih - Neznani leteči predmeti niso več znanstvena fantastika (6)
  V zadnjih letih je prišlo na dan kar nekaj uradnih dokumentov, ki pričajo o tem, da so se Američani dalj časa in relativno intenzivno ukvarjali s preiskovanjem pojava NLP-jev. Razkrivamo nekatere vire in povzetke vsebine teh dokumentov. Velja poudariti, da gre za uradne dokumente resnih ustanov.